Krimi12. januar 2021

Bevæbnede mænd overfaldt ægtepar i eget hjem

Politiet efterlyser oplysninger på de tre gerningsmænd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fqjctntxiacqihr.jpg
 Privat

En 49-årig kvinde og hendes mand fik sig en ubehagelig oplevelse, da de mandag aften fik besøg af tre bevæbnede mænd på deres adresse i Birk.

Det skriver Herning Folkeblad.

De tre mænd ringede på døren, og manden lukkede døren op. Straks efter begyndte mændende at slå løs på ham og råbe ad ham.

Manden forsvarede sig med en køkkenmaskine, hvorefter han flygtede ind til naboen. Det samme gjorde hans 49-årige kone.

Gerningsmændene flygtede efterfølgende i en grå personbil.

- Vi kender ikke motivet. Det er velansete borgere. Vi ved ikke, om det er det forkerte sted, de er trængt ind, siger sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning til Herning Folkeblad.

Den ene gerningsmand var mellem 175 og 185 centimeter høj, kraftig af bygning, dansk af udseende og var iført grå hættetrøje, sorte bukser. Han havde et sort baseballbat med sig.

Den anden var mellem 170 og 180 centimeter høj, almindelig af bygning, afrikansk af udseende og bar en sort jakke, sorte bukser, sort hue og et jernrør.

Den tredje var mellem 180 og 190 centimeter høj, almindelig af bygning, dansk af udseende og bar en sort-hvid jakke og mørke bukser.

Politiet hører gerne fra folk, der har oplysninger om, hvor gerningsmændene befinder sig, oplyser de til Herning Folkeblad.

Sponsoreret indhold