Krimi18. november 2020

Bettina havde 97 skader: Kæreste igen dømt i Landsretten

Østre Landsret afsluttede onsdag en tre dage lang ankesag om drabet på Bettina Olsen på Møn. Kæresten blev igen idømt 12 års fængsel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oestre_landsret.jpg
 Nils Meilvang/Ritzau Scanpix

Den nu 30-årige Bartlomiej ”Bartek” Sykulski blev onsdag endnu engang idømt 12 års fængsel samt udvisning for bestandig ved Østre Landsret, for drabet på hans kæreste Bettina Olsen fra Møn.

Det skriver sn.dk.

Han havde ellers anket byretsdommen. Ni nævninge og tre juridiske dommere bedømte sagen i landsretten, og var uenige i spørgsmålet om skyld.

Her ville to nævninge frifinde Bartek Sykulski, da de ikke fandt det bevist, at han havde haft til hensigt at dræbe Bettina Olsen under en hasarderet kørsel på Møn om aftenen den 12. november 2017.

Han har ellers både i byretten og landsretten fastholdt, at de voldsomt mange læsioner som Bettina havde på kroppen, da hun blev obduceret – skyldtes, at hun blev ramt af briketter, der fløj rundt i bilen under kørslen, og at han ikke selv på noget tidspunkt har lagt en hånd på hende.

Bettina Olsen havde 97 læsioner fordelt over hele kroppen fra hoved til fodsåler, da hun blev obduceret.

Men flertallet af dommere og nævninge i Landsretten mente altså ikke, at man kunne stole Bartek Sykulskis forklaring om, at han ikke havde forårsaget nogen af dem, skriver sn.dk.

Sponsoreret indhold