Krimi21. februar 2019

Bestjålet af makrelbærende mand, der kun sagde "tun, tun"

Tirsdag blev en 70-årig kvinde bestjålet af en udlænding i Føtex i Skive. Tricktyven havde en makrel i hånden, men kunne ifølge offeret kun sige ”tun, tun”. Dagen efter udspillede endnu et tyveri sig i samme butik - formentlig begået af samme gerningsmand
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20140221-100640-5_51mb.jpg
 Foto: Ritzau/Scanpix

To ældre personer fra Skive er de seneste dage blevet udsat for et lusket tricktyveri begået af en person, der nu er blevet døbt ”Makrelmanden”.

”Makrelmanden” har to gange haft held med at franarre de ældre personer et kontantbeløb, skriver Skive Folkeblad.

Første episode fandt sted tirsdag, hvor en 70-årig kvinde var i gang med at handle i den lokale Føtex i Skive, da hun blev kontaktet af en udlænding.

- Det eneste, han kunne sige, var tun. Han sagde tun, tun, mens han havde en makrel i hånden, siger politikommissær Lars Mikkelsen fra politiet i Skive til Skive Folkeblad.

Det lykkedes ”Makrelmanden”, der beskrives som udlænding, omkring 55 år gammel og 170 centimeter høj, at stjæle kvindens pung, hvor der var værdier for i alt 1.100 kroner.

Onsdag blev politiet endnu engang kontaktet efter en lignende episode i samme Føtex, skriver Skive Folkeblad.

Her var en 90-årig mand fra lokalområdet i gang med at handle, da han fik franarret sin pung med flere kort og 500 kroner i kontanter.

Gerningsmanden – som altså kan være identisk med den såkaldte ”Makrelmand” – forsøgte efterfølgende at hæve et større kontaktbeløb i en hæveautomat. Dog uden held.

Beskrivelsen af de to gerningsmænd er den samme.

Sponsoreret indhold