Krimi22. august 2023

Bestilte 25 peniskager: Så blev han idømt 14 dages fængsel

En ekspedient på et bageri i Hørsholm blev offer for et særdeles groft telefonopkald
Manden bad om 25 penisformede kager
Manden bad om 25 penisformede kager
 Foto: Ritzau Scanpix/arkivfoto

En søndag eftermiddag modtog et bageri i Hørsholm et opkald, der skilte sig noget ud fra de opkald, som bageriet ellers normalt modtog.

Her ringede en 45-årig mand og bad om at få udarbejdet 25 penisformede kager med sukkerprint på. Ekspedienten, der tog imod opkaldet, forklarede i retten, at manden havde spurgt, om hun vidste, hvad en polterabend var.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Opkaldet blev så voldsomt, at den 45-årige mand i retten blev idømt 14 dages fængsel for at have udsat ekspedienten for blufærdighedskrænkelse.

Manden beskrev i telefonen, hvordan hver af de 25 kager skulle imitere en penis i erigeret tilstand. Han oplyste videre at kagerne skulle være omkring 25 centimeter lange og mente så, at ekspedienten skulle svare på, hvor brede kagerne, da skulle være.

Han spugte yderligere, om hun havde haft en penis i munden. Spørgsmålet gentog han flere gang og talte generelt i en særdeles grov tone. Det skriver det lokale medie videre, som er i besiddelse af retsbogen.

I retten har den 45-årige mand selv forklaret, at han slet ikke skulle bruge penisformede kager. Han havde ringet og spurgt om bageriet kunne lave en kagemand og en kage med Mickey Mouse.

Selv nægtede han, at samtalen havde seksuel karakter, men den forklaring sparkede retten til hjørne.

Manden er tidligere idømt fængselsstraf for blufærdighedskrænkelser.

Sponsoreret indhold