Krimi 20. december 2021

Bandidos opruster: Åbner ny afdeling

Bandidos MC annoncerede i weekenden, at de åbner en ny afdeling i Roskilde
Bjarke Bo Olsen/Ritzau Scanpix

Oprustningen fortsætter i den danske bandeverden.

I weekenden meddelte Bandidos MC på de sociale medier, at de nu også er til stede i Roskilde.

"King City," kalder de den nyoprettede afdeling, der formentlig hentyder til de mange danske kongelige, der er begravet i domkirkebyen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De seneste måneder er det ikke kun Bandidos, der har åbnet nye afdelinger på Sjælland.

Det har Satudarah ligeledes, som har udviddet deres medlemstal i København, og nu anslås til at være den største rockerklub i Danmark målt på antal medlemmer.

Bandidos har tidligere haft en afdeling i Roskilde, hvor de havde klubhus på Klosterengen.

De er desuden allerede til stede i nærområdet i Gundsømagle, der ligger 15 kilometer fra Roskilde.

Det er endnu ukendt, om der med åbningen afdelingen også vil komme et nyt klubhus i byen. SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra Bandidos MC.

Politiet er opmærksomme

SE og HØR har efter Bandidos's annoncering været i kontakt med Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi er godt klar over, at de er ved at åbne en ny afdeling i Roskilde, som de også selv har annonceret, fortæller Lars Kroghskov fra Midt- og Vestsjællands Politi.

På nuværende tidspunkt har Midt- og Vestsjællands politi ikke lagt mærke til en større tilstedeværelse af Bandidos i Roskilde, men de er dog blevet set på en af byens restauranter, hvor flere personer var iført deres veste.

- Vi vil i den grad være opmærksomme på dem i Roskilde. Vi har en hel efterretningsafdeling, der kun kigger på det her, så derfor vidste vi også godt, at det var under opsejling, forklarer Lars Kroghskov fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Han fortæller desuden, at politiet ikke ved, om der med åbningen af den nye afdeling også vil komme et nyt klubhus i byen.

Velkendte ansigter

Henover weekenden har flere Bandidos-relaterede kontier på de sociale medier slået opslag op, der byder den nye afdeling velkommen.

På opslagene var der derudover et gruppefoto, hvor flere velkendte Bandidos-medlemmer optræder på, og som var prydet med mærket "Expect No Mercy" - der menes at gives til medlemmer, der har deltaget i vold for rockergruppen.

SE og HØR arbejder på at få en kommentar fra Bandidos, men dette har ikke været muligt inden deadline.

Sponsoreret indhold