Krimi17. september 2019

Badetur endte fatalt: 10-årig angrebet af sjælden parasit

10-årige Lily Mae Avant mistede i weekenden livet efter en sej kamp mod en frygtelig parasit, der havde taget ophold i den lille piges hjerne.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lily3.jpg
 Foto: Facebook

En svømmetur i en flod endte med at koste 10-årige Lily Mae Avant livet.

I weekenden åndede den lille pige ud for sidste gang, da hun mistede kampen mod en amøbe-parasit, der spiste hendes hjerte.

Det skriver News.

 • - Vores baby er nu fuldstændig rask og i Jesus’ arme, sagde den lille piges moster i en hjerteskærende udmeldelse til NBC News.

 • Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/lily1.jpg
 Foto: Facebook
 • Lily Mae lå i medicinsk koma, inden hun døde i weekenden. (Foto: Facebook)

 • Den 10-årige pige følte sig syg søndag 8. september og fik feber, efter hun havde svømmet i Brazos-floden tæt på Fort Worth i delstaten Texas i USA.

 • Lily Mae blev lagt i medicinsk koma, før hun en uge senere tabte kampen til amøben, der spiste hendes hjerne.

  Familien har fortalt, at hun var inficeret med Naegleria Fowleri-amøben, som er en encellet organisme, der også er kendt som den ’hjernespisende’ amøbe.

  Parasitten findes i varmt ferskvand. Og man bliver inficeret, når parasitten kommer ind i næsen, hvor den kan rejse op i hjernen og ødelægge hjernevævet.

  Artiklen fortsætter under billedet...

  https://imgix.seoghoer.dk/lily2.jpg
   Foto: Facebook

  (Foto: Facebook)

  • - Lægerne fortalte os, at der ikke var mere, de kunne gøre, fordi det er sådan en fatal sygdom, som tager livet af sine ofre så hurtigt, siger Lilys tante, Krystal Warren, til KWTX.

  I USA har kun fire personer overlevet parasitten ud af i alt 143.

  • - Vi forstår bare ikke, hvorfor det skulle ramme hende, når der var så mange andre i vandet, siger tanten videre til mediet.

  På Facebook er der blevet oprettet en mindegruppe for den lille pige. Her deler de pårørende billeder af Lily Mae - mens der også bliver delt historier om andre, der har mistet livet til den ubarmhjertige parasit.

  Sponsoreret indhold