Krimi30. april 2020

Av av! Her bliver tv-vært afsløret i utroskab på direkte tv

En spansk tv-vært blev afsløret i at være sin kæreste utro, da han sendte direkte tv fra sit hjem – og hans elskerinde ved et uheld gik valsende forbi – halvnøgen vel at mærke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/images.jpeg

Det er ingen hemmelighed, at coronakrisen kan sætte selv det bedste parforhold på prøve: For det kan tære på kærligheden, når man er sammen 24 timer i døgnet.

Coronakrisen kan dog også bringe parforhold i grus af andre årsager. Krisen kan nemlig også afsløre utroskab. Se nu blot denne video.

Den viser den spanske tv-vært ved navn Alfonso Merlos, der forleden blev afsløret i at være sin kæreste utro, da han sendte direkte tv fra sit hjem.

For mens han var i gang med at tale på direkte tv, kom en kvinde et uheld valsende forbi kameraet – halvnøgen vel at mærke.

Alfonso Merlos opdagede ikke selv den halvnøgne kvinde – men det gjorde en del seere tværtimod. Og de kunne hurtigt konstatere, at der ikke var tale om Alfonso Merlos’ kæreste, Marta López. Der var i stedet for tale om en af Alfonso Merlos’ kolleger ved navn Alexia Rivas.

Det skriver det spanske medie 20 Minutos ifølge News.

Efterfølgende har Alfonso Merlos undskyldt hele optrinnet, da han forleden medvirkede i det spanske tv-show The Ana Rosa Show.

Her sagde han:

- Hvis I synes, at min attitude eller opførsel ikke har været i orden, har jeg ingen problemer i at bede om tilgivelse, selv om jeg ikke havde til hensigt at såre nogen.

Alfonso Merlos fastholder desuden, at han og Marta López var gået fra hinanden, da hans nye kvinde blev fanget på direkte tv.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold