Krimi3. maj 2019

Ashton Kutcher i retten: Skal vidne om brutalt drab på eks-kæreste

Hollywood-skuespilleren Ashton Kutcher skal i denne uge i retten hive frem i gamle minder, når han skal vidne i en 18 år gammel sag om drab på sin daværende kæreste.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ashton-kutcher-top-21092018.jpg
 Foto: Mega

Ashton Kutcher er hovedvidnet i sagen, hvor en mand er tiltalt for flere drab på kvinder herunder stjernens daværende kæreste.

For 18 år siden i 2001 da Kutcher var slået igennem som skuespiller med tv-serien 'That 70's show' og filmen 'Dude Where Is My Car', var han kæreste med fashion-studerende og stripperen Ashley Ellerin.

På aftenen hvor den unge kvinde døde havde hun og Ashton angiveligt planer om at deltage i Grammy-festen. Det sagde han på daværende tidspunkt til politiet ifølge E!.

Men hun åbnede ikke døren, da Kutcher stod foran hendes dør den aften. Det var dog på trods af, at hendes bil stod i garagen.

Ifølge News.com.au kiggede skuespilleren ind af vinduet og så en stor rød plet på gulvtæppet. Han gik ud fra, at det var rødvin og kørte hjem igen, da han regnede med, at kæresten var gået i seng.

Men dagen efter gjorde Ashley Ellerins roomie et frygteligt fund. Hun blev fundet død.

Drabet på den unge kvinde var usædvanligt voldsomt og brutalt. Hun var angiveligt blevet stukket omkring 47 gange, så hun næsten var blevet halshugget.

Og først nu - 18 år efter drabet begynder retssagen mod en 43-årig mand, hvor altså Ashton Kutcher skal vidne.

Roomaten havde igennem en længere periode advaret Ashley Ellerins om deres nye mystiske nabo, og fortalt at FBI var efter ham på grund af et drab i Chicago.

Men advarslerne havde hun ikke taget seriøst, og alligevel inviteret Michael Gargiulo over til fest. Han blev hurtigt hovedmistænkt i drabet, efter hendes venner fortalte politet, at han var besat af hende.

Den tiltalte har været i fængslet i Los Angeles siden 2008, efter han angiveligt angreb en anden kvinde, Michelle Murphy i hendes lejlighed.

Det lykkedes hende at kæmpe sig fri fra Michael Gargiulo og overleve.

DNA fra gerningsstedet viste sig at matche den 47-årige mands. Han står også tiltalt for to andre drab.

Hollywood-skuespilleren har ikke udtalt sig om sagen siden 2001. Men en nær ven til avisen The Examiner har sagt, at Ashton har haft mange mareridt i løbet af årene.

Efter Ashley Ellerins død blev Ashton Kutcher først kæreste med skuespilleren Demi Morre og senere med skuespilleren Mila Kunis, som han har to børn med.

Sponsoreret indhold