Anklaget for sexchikane: Nu kan Kevin Spacey ånde lettet op

Kevin Spacey er anklaget for sexchikane, nu er en af sagerne frafaldet.

Kevin Spacey er anklaget for sexchikane, nu er en af sagerne frafaldet.

Foto: MEGA

Den verdensberømte skuespiller Kevin Spacey er blevet beskyldt af flere unge mænd for sexchikane. Og han står overfor flere retssager.

Nu kan skuespilleren glæde sig over, at en 18-årig mand har frafaldet anklagerne mod ham. Det oplyser den 18-åriges advokat.

I 2016 mødte Kevin Spacey den unge mand på en restaurant på øen Nantucket syd for Boston.

Ifølge den unge mand købte den berømte skuespiller flere drinks til ham, inden han ragede ham i skridtet. Den 18-årige arbejdede som tallerken-rydder på restauranten ’Club Car’.

Forrige år kom det frem i forbindelse med de mange ’Metoo’-skandaler, at flere havde haft lignende oplevelser med stjernen fra ’House of Cards’.

Men den unge mand har nu trukket sagen tilbage. Ifølge New York Post kan det betyde, at der er indgået et forlig i sagen. Men det oplyser advokaten intet om.

Tidligere har den unge mand forklaret, at han har haft store udgifter til psykologhjælp efter overfaldet fra Kevin Spaceys side.

Artiklen forsætter under billedet...

Kevin Spacey i godt selskab. Foto: MEGA

’Han rørte min p-k omkring otte gange’, skrev den 18-årige til sin kæreste i en sms, efter overfaldet.

Skal i retten

Det kan godt være, at Kevin Spacey ånder lettet op efter, at den civile retsag er blevet frafaldet.

Men straffesagen kører stadigvæk mod Kevin Spacey. Her har et af sagen vigtigste beviser været den 18-åriges mobiltelefon.

Men den er forsvundet som dug fra solen.

Kevin Spaceys advokater vil gerne have den udleveret som bevis i retssagen, fordi de mener, at en sms-korrespondance vil frikende skuespilleren.

Den omtalte mobiltelefon er væk. Det har nu fået Spaceys advokater til at kræve, at den unge mand skal vidne i straffesagen.

Dommeren i sagen har krævet at både den unge mand og hans forældre møder op i retten mandag amerikansk tid.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close