Krimi8. januar 2024

Anklageskrift mod 32-årig er klar: Sigtet for langvarig frihedsberøvelse af Emilie Meng

Den 32-årige er sigtet for langvarig frihedsberøvelse af 17-årige Emilie Meng
Den 32-årige mand blev først forbundet med kidnapningen af den 13-årige pige. Senere blev han sigtet i Emilie Meng-sagen.
Den 32-årige mand blev først forbundet med kidnapningen af den 13-årige pige. Senere blev han sigtet i Emilie Meng-sagen.
 Foto: Skærmbillede

17-årige Emilie Meng blev, efter at have været forsvundet et halvt år, fundet dræbt i et moseområde i Regnemarks Bakke.

Og nu efter otte år er det rejst tiltale for drabet på hende.

Sydsjælland og Lolland Falsters Politi melder nemlig nu ud, at anklageskriftet er klar.

Her har de tiltalt den 32-årige mand for "langvarig frihedsberøvelse og voldtægt samt at have dræbt" Emilie Meng.

Politiets formodninger om, hvad der skete med den 17-årige korsangerinde har indtil nu været uviste. Hvor længe den formodede frihedsberøvelse har været, ved vi dog endnu ikke.

Den 17-årige Emilie Meng forsvandt fra Korsør søndag morgen den 10. juli 2016 efter en bytur. Hun blev fundet juleaften samme år i en sø i Regnemarks Bakke ved Borop, 60 kilometer fra Korsør.

Desuden er den 32-årige mand tiltalt for bl.a. at have forsøgt langvarigt at frihedsberøve efterskoleeleven fra Sorø og for at have forsøgt at voldtage hende.

Herudover er han tiltalt for bl.a. at have udsat den dengang 13-årige pige i sagen fra Kirkerup for langvarig frihedsberøvelse og voldtægt samt for at have forsøgt at dræbe hende.

Manden har kun delvist erkendt, hvad han blev sigtet for i forbindelse med sagen om den 13-årige pige fra Kirkerup.

”Tiltalen er rejst på baggrund af en grundig og objektiv vurdering af sagens omfattende materiale. Med tiltalerejsningen og i forbindelse med den kommende retssag, der starter op i Retten i Næstved i maj, vil hidtil ikke kendte oplysninger fra straffesagen blive tilgængelige for offentligheden", siger chefanklager Marie Bindslev.

Den 32-årige mand blev varetægtsfængslet i april sidste år. Her fandt politiet ham sammen med den 13-årige pige i et hus i Korsør-område.

Sagen kommer for i Retten i Næstved til maj. Der ventes at falde dom i juni.

Sponsoreret indhold