Krimi 7. juni (opd. 7. juni)

Anklager i retten: Vigtige fund i skoven

Særlige fund i Dronninglund Storskov overbeviser politiet om, at det var Mia Skadhauge Stevn, der blev fundet i Dronninglund Storskov
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Her er Mia-sagen forklaret.
Alexander Brisling

LÆS OGSÅ: Live fra retssagen om drabet på Mia Skadhauge Stevn.

Vigtige detaljer om politiets arbejde i forbindelse med eftersøgningen efter Mia Skadhauge Stevn, der blev dræbt i februar 2022, er onsdag kommet frem i Retten i Aalborg.

Her fortæller anklager hos Nordjyllands Politi Mette Bendix, hvordan politiet fandt frem til, at det var Mia Skadhauge Stevn man fandt i begravet i Dronninglund Storskov.

I skovområdet blev der fundet flere ting, der har relevans for sagen.

Ifølge anklageren fandt poltiet nøgler og en hårelastik. På elastikken bliver der fundet DNA, der med stor sandsynlighed stemmer overens med DNA fra Mia.

Hvordan reagerer den tiltalte og Mias familie, når de alvorlige anklager oprulles? Hvad er det for nogle detaljer, som særligt bider sig fast? Og hvad med mandens ven, der blev anholdt og hurtigt løsladt - kommer han til at spille en rolle under sagen?
Kilde: SE og HØR

Der blev også fundet to brystplastre, som anklageren understreger var særligt vigtige fund i forbindelse med at gøre det klart om der er tale om Mia.

I Mias lejlighed blev der nemlig fundet brystplastre svarende til dem i skoven.

Grusomme fund

Der blev også fundet to grave. I den ene grav var der et hoved, to hænder og fødder. I den anden grav var der 100 ligdele.

I området fandt politiet også et bålsted. Et håndværktøj med udseende af enden af en bajonetsav, hobbykniv og saks og flere metaldele.

Der blev fundet i alt 231 ligdele – som vurderes at stamme fra ét individ. Nemlig Mia Skadhauge.

Fundende udgjorde ikke et komplet individ udtaler anklageren. Der manglede altså flere dele af liget.

Sponsoreret indhold