Krimi11. juni 2024

Anklager i McCann-sag: Så længe var Maddie i live

Ifølge den tyske anklager har Madeleine McCann ikke været i live særligt længe, efter hun blev kidnappet under en ferie tilbage i 2007
Forældrene til Madeleine McCann har undervejs i efterforskningen også været under mistanke for at have haft noget at gøre med deres datters forsvinden. De er siden blevet frikendt for mistanke.
Forældrene til Madeleine McCann har undervejs i efterforskningen også været under mistanke for at have haft noget at gøre med deres datters forsvinden. De er siden blevet frikendt for mistanke.
 Foto: Carl De Souza/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Nye oplysninger i McCann-sagen: Vidne hørte om kidnapningsplaner

Igennem de sidste 17 år er der blevet spekuleret voldsomt i den treårige Madeleine McCanns skæbne – for hvad skete der med pigen, efter hun forsvandt sporløst fra et hotelværelse under en ferie i Portugal tilbage i 2007?

Mysteriet om treårige Madeleine McCanns forsvinden er aldrig blevet opklaret.
Mysteriet om treårige Madeleine McCanns forsvinden er aldrig blevet opklaret.
 Foto: Forældrene til Madeleine McCann har undervejs i efterforskningen også været under mistanke for at have haft noget at gøre med deres datters forsvinden. De er siden blevet frikendt for mistanke.

Teorierne har været mange. Lige fra at den lille pige var blevet slået ihjel til en polsk pige sidste år påstod, at hun var Madeleine McCann.

Nu fortæller den tyske anklager Hans Christian Wolters sin personlige hypotese – han arbejder for tiden på en sag mod Christian Brueckner, som er politiets hovedmistænkte i McCanns forsvinden.

Det skriver amerikanske People.

Madeleine McCanns forældre var i maj måned 2007 på ferie på Algarvekysten i Portugal, da de forlod deres hotelværelse for at spise.

Siden forsvandt den lille pige sporløst fra værelset, og herefter startede en af de største og mest omtalte kriminalsager i nyere tid – mysteriet om hendes forsvinden er fortsat uopklaret.

For hvad skete der med lille Maddie?

A man, a suspect in the disappearance of British toddler Madeleine McCann in Portugal, arrives at his trial on unrelated sexual assault charges in Braunschweig, Germany, April 3, 2024. Christian B., is charged with three counts of aggravated rape and two counts of sexual abuse of children in Portugal between December 12, 2000, and June 11, 2017. Julian Stratenschulte/Pool via REUTERS REFILE - CORRECTING "WALKS TO ATTEND" TO "ARRIVES"
Den dømte pædofil og voldtægtsmand Christian Brueckner er politiets hovedmistænkte i sagen om Madeleine McCanns forsvinden. Her ses han i retten tilbage i april måned i år - her var han under anklage for at have begået flere voldtægter.
 Foto: Pool/Reuters/Ritzau Scanpix

– Mine holdning er, at Christian B forholdsvist hurtigt slog pigen ihjel, han har muligvis mishandlet hende og herefter slået hende ihjel.

– Vi tror på, at den mistænkte begik yderligere kriminalitet efterfølgende – særligt forbrydelser af seksuel art – i Portugal og muligvis andre steder i verden, lyder det fra anklageren.

Christian B blev i 1994 dømt for at have seksuelt misbrugt et barn, og har siden været involveret i adskillige sager om seksuelle overgreb – blandt andet voldtægt, som han lige nu afsoner en fængselsstraf for.

Politiets hovedmistænkte er endnu ikke officielt blevet sigtet, men anklageren fortæller, at de fortsat arbejder på at finde beviser til sagen.

Sponsoreret indhold