Krimi11. september 2019

Anklagede Neymar for voldtægt: Nu bliver hun slæbt i retten

Kvinden der anklagede fodboldspilleren Neymar for voldtægt er blevet sigtet i Brasilien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2019-09-11_16_59_41-billeder.png
 Foto: MEGA

Karrieren på grønsværen har på det seneste ikke været en drøm for den populære fodboldspiller Neymar. Den populære brasilianer med de gyldne fødder har kæmpet med skader og manglende spilletid.

Da han i juni måned blev anklaget for voldtægt, lignede karrieren pludseligt et mareridt.

Han blev anklaget for at have voldtaget en brasiliansk kvinde, der havde besøgt ham i Paris.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/14974912-0-najila_trindade_26_arrived_at_a_police_station_in_sao_paulo_on_w-a-9_1565363031995.jpg

Najila Trindade fortalte på nationalt tv i Brasilien om sine oplevelser med Neymar. Foto: AFP

Nu kan fodboldstjernen ånde lettet op. Ikke nok med at tiltalen for voldtægt er frafaldet, nu er Najila Trindade blevet anklaget for at have løjet for politiet og for afpresse fodboldspilleren for penge.

Det skriver BBC og Daily Mail.

På Instagram måtte fodboldstjernen Neymar bedyre sin uskyld, efter Najila Trindade anklagede stjernen for at have voldtaget hende på et hotelværelse i den franske hovedstad.

Neymar fortalte sine følgere på det sociale medie, at han aldrig kunne finde på sådan noget og fremviste tekstbeskeder og fotos af de to sammen, hvilket har vist sig at være sandt.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/2019-09-11_17_00_04-billeder.png

Flere medier har skrevet, at Neymar gerne ville væk fra Paris og tilbage til F.C. Barcelona og spille fodbold. Foto: MEGA

- Jeg vil være ærlig, jeg vil ikke sige, at jeg er glad, men jeg er lettet, fortæller Neymar i en story på Instagram.

Både Najila Trindade og hendes eksmand er nu blevet sigtet i sagen. De er også sigtet for at have delt seksuelt indhold af Neymar, der senere blev sendt ud på sociale medier.

En dommer i Sao Paulo afviste Najila Trindade anklager mod Neymar i august måned, fordi der ikke var nok beviser i sagen.

Neymar har under hele forløbet sagt, at han var uskyldig, og at han havde konsensualt samleje med Najila Trindade. De to havde mødt hinanden over sociale medier, hvilket fik stjernen til at flyve hende til Paris, hvor de skulle tilbringe et par dage sammen.

Sponsoreret indhold