Krimi19. juni 2019

Anklage: Fik tilbudt 9 millioner for drabsvideo – så myrdede hun sin veninde

En 18-årig kvinde fra Alaska begyndte angiveligt at planlægge drabet på sin ’bedste veninde’, efter en mand, hun havde mødt online, tilbød at betale adskillige millioner for drabsvideoen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hoffman.jpg
 Foto: Privat/Facebook

Den 18-årige kvinde fra delstaten Alaska havde startet et online-forhold med en 21-årig mand fra Indiana, som udgav sig for at være en millionær ved navn ’Tyler’.

Den unge mand tilbød at betale mindst ni millioner dollars svarende til knap 60 millioner danske kroner mod, at hun tog livet af sin veninde, Cynthia Hoffman, og sendte ’videoer og billeder af drabet’.

Det mener anklagemyndigheden i Alaska ifølge CNN.

De to begyndte ifølge retsdokumenter adskillige uger inden drabet på Cynthia Hoffmann at vende ’en plan om at voldtage og dræbe nogen i Alaska’.

I dokumenterne fra retten bliver den dræbte kvinde, Cynthia Hoffmann, og den 18-årige kvinde beskrevet som ’bedste venner’.

Cynthia Hoffman var bundet med gaffatape, skudt i baghovedet og skubbet i en flod tæt på en vandrerrute udenfor byen Anchorage tilbage i starten af juni.

Politiet i Anchorage fandt liget af den unge kvinde ved Eklutna flodens bred den 4. juni.

Den 18-årige pige havde overtalt en 16-årig og en 19-årig og to unge kriminelle til at hjælpe hende med drabet, og de ville hver angiveligt modtage ’et signifikant pengebeløb for deres del i planlægningen og/eller selve drabet’.

Politiet mener, at gruppen lokkede den nu døde pige ind i en skov ved at sige, at de skulle ud og vandre.

I alt seks personer er tiltalt er i den brutale drabssag, og de står hver overfor 99 år i fængsel, hvis de bliver kendt skyldige.

Den 21-årige mand, som tilbød penge for drabsvideoen, står også overfor anklage om børnepornografi, da han angiveligt også beordrede den 18-årige kvinde til at seksuelt forgribe sig på en niårig og 15-årig og sende videoer af det til ham.

Sponsoreret indhold