Krimi22. januar 2020

Anholdt i København: Mand mistænkes for brutalt mord på reality-stjernes gangster-bror

Flamur ’Alex’ Beqiri blev skudt juleaftensdag foran sin kone og børn. Hans søster Misse Beqiri var gift med den danske målmand Anders Lindegaard
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2020-01-22_10_26_02-billeder.jpg
 Foto: MEGA

En 22-årig svensk mand blev mandag aften anholdt i Københavns Lufthavn. Han mistænkes for at stå bag dræbet på 36-årige Flamur ’Alex’ Beqiri.

Den svensk albanske Flamur ’Alex’ Beqiri er kendt fra den svenske underverden, hvor han tidligere var en af de mest eftersøgte i det svenske. Samtidig er han også bror til model og reality-deltager Misse Beqiri, der var gift med den tidligere danske landsholdsmålmand Anders Lindegaard.

Den 22-årige mand ankom til København med en flyver fra Bangkok. I England var der udsendt en international arrestordre på manden, som britisk politi mistænker for mordet. Han blev anholdt ved ankomst til København, hvor politiet ventede på ham.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/2020-01-22_10_26_31-billeder.jpg

Alex sammen med sin Debora Krasniqi. Foto: MEGA

Det skriver Ekstra Bladet.

Juleaftensdag stod Alex Beqiri sammen med sin kone og barn foran deres byhus i et eksklusivt kvarter i London. De var netop kommet hjem efter at have fejret juleaften. Pludselig gik en maskeret gerningsmand hen mod parret og affyrerede en række skud mod Alex. Han døde på stedet.

I London levede den tidligere gangster udadtil et normal liv som pladeselskabsejer med hus, hustru og to børn.

Vil ikke udleveres

Ifølge Ekstra Bladet blev den 22-årige mand fremstillet i dommervagten tirsdag. Her nægtede han at have noget kendskab til sagen.

Han er foreløbigt blevet varetægtsfængslet i 13 dage.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/2020-01-22_10_26_53-billeder.jpg

Alex sammen med sin søn. Foto: MEGA

Manden vil heller ikke udleveres til England. Derfor skal de britiske og danske myndigheder nu i gang med at forhandle om udleveringen.

Ekstra Bladet skriver videre, at den nu varetægtsfængslede mand ikke er tidligere straffet. Men han skulle angiveligt have forbindelser til det kriminelle miljø i Sverige.

Tråde til drab på kvindelig læge

26. august i Malmø blev en ung svensk kvinde brutalt skudt ned, mens hun gik en tur sammen med sin mand.

Ifølge svensk politi gik drabsmændene efter en 35-årige mand, der er en kendt forbryder. Han flygtede fra stedet mens kuglerne fløj om ørerne på ham. Under flugten tabte han parrets spædbarn, som hans kæreste samlede op.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-964095_preview.jpg

Misse og Anders i København. Parret var gift i to år. Nu danner Anders Lindegaard par med Sofie Bording. Foto: Dan Mariegaard

Herefter gik drabsmændene over til den unge lægestuderende kvinde og skød hende koldblodigt i hovedet med spædbarnet i armene.

Den 35-årige mand var en af bagmændene til et af danmarkshistoriens største røverier. I 2008 røvede han sammen med en række andre gerningsmænd Dansk Værdihåndtering og slap afsted med 68 millioner kroner. Her fik han otte års fængsel for sin medvirken.

Den 35-årige mand og Flamur ’Alex’ Beqiri var gode venner. Og svensk politi mener, at der er en sammenhæng mellem de to drab i henholdsvis London og Malmø.

Sponsoreret indhold