Krimi 14. maj 2019

Anholdt for drabet på Charlotte

En 54-årig mand er blevet anholdt for det brutale drab på den 58-årige læge Charlotte Asperud.
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

30. april blev 58-årige Charlotte Asperud udsat for et voldsomt overfald i sit hjem i Tidsvilde, der endte med at koste hende livet. 

Nu er en 54-årig mand blevet anholdt for drabet på lægen. Det oplyser Nordsjællands Politi. 

- I går eftermiddag har vi anholdt en 54-årig mand med adresse i Hørsholm og sigtet ham for drabet på Charlotte Asperud, der blev overfaldet i sit hjem i Tisvildeleje natten til den 30. april, skriver politiet på Facebook. 

Manden blev tirsdag formiddag klokken 10 fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Helsingør. 

Han blev sigtet for at have trængt ind i offerets hjem og ved vold eller trussel om øjeblikkelig anvendelse af vold af have frataget eller aftvunget Charlotte Asperud værdier, hvilket muligvis af ukende grunde mislykkedes, lyder sigtelsen ifølge Ekstra Bladet

Ifølge sigtelsen fik Charlutte Asperud 19-20 slag i ansigtet med en stump genstand. Ifølge anklagemyndigheden kan der meget vel være tale om et koben. 

Den sigtede mand nægter sig skyldig. Ifølge politiet har manden adresse i Hørsholm, og han er i forvejen kendt af politiet. Han har ikke ønsket at udtale sig til politiet. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi kan på nuværende tidspunkt ikke komme nærmere ind på, hvad der har ført til anholdelsen, men vi vil gerne sende en stor tak til alle borgere, der har henvendt sig med store og små tip, skriver politiet videre i opdateringen på Facebook. 

Morderens stemme

For en uge siden valgte politeit at fortælle offentliggøre drabsofferets identitet sammen med en 44 sekunder lang uhyggelig ludoptagelse under selv overfaldet. 

På optagelsen kan man høre en mand stemme. 

-Læg dig ned. Det er slut. Knyt, siger jeg. Knyt, råber gerningsmanden til Charlotte Asperud på optagelsen. 

Herefter slår han hende med et ukendt slagvåben. 

Charlotte Asperød lå formentlig og sov, da indbruddet skete. Det dødelige overfald skete natten til tirsdag 30. april omkring klokken 02.45 i hendes hjem på Aspevej i Tidsvildeleje

Den ukendte gerningsmand brød ind i hendes hjem gennem et vindue og overfaldt den 58-årige kvinde.

Du kan høre lydoptagelsen fra overfaldet HER. 

Sponsoreret indhold