Krimi12. april 2021

Anders Lund Madsen på job i vaccinationscenter

Komiker og journalist Anders Lund Madsen er sprunget ud som servicemedarbejder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/anders_lund_-_vaccination.jpg
 Foto: Region Hovedstadens akutberedskab

Anders Lund Madsen er en komiker med mange talenter. Mandag sprang han ud som servicemedarbejder i vaccinationscenteret i Øksnehallen, hvor flere tusinde danskere i dag bliver vaccineret.

Det er Region Hovedstadens akutberedskab, der står for testcentrene og vaccinationscentrene. Og her stod Anders Lund Madsen altså klar i dag med en hjælpende hånd og sikkert vanlig komik.

Her er han nemlig ansat til at hjælpe primært ældre borgere gennem vaccinationsforløbet.

- Servicemedarbejdere i vaccinationscenteret tager imod borgerne, scanner deres sundhedskort, når de ankommer, hjælper med at få køen til at flyde, hjælper borgerne, uddeler information til borgerne. Der er mange forskellige funktioner, siger en kommunikationskonsulent fra Region Hovedstaden til SE og HØR ved Øksnehallen.

Og det er ikke en tjans for dovne medarbejdere.

- De er på, selvfølgelig holder de pauser, men de er på hele dagen. Og alle knokler. I skrivende stund har vi haft 1500 igennem, siger kommunikationskonsulenten imellem klokken 10 og 11 mandag formiddag.

De startede med at vaccinere klokken 07.10 mandag morgen.

Og inden dagen er omme kl 22, skulle de gerne nå op på at vaccinere omkring 6.000 mennesker. I dag er der 35 servicemedarbejdere på arbejde ved Øksnehallen. På landsplan er det planen, at man i alt skal nå at vaccinere 100.000 mennesker mandag.

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Anders Lund Madsen, der tilsyneladende har rigeligt at se til i dag.

Sponsoreret indhold