Krimi8. maj 2019

Amin Jensen dømt: Får bøder hver uge

Entertaineren Amin Jensen blev i dag dømt ved retten i Glostrup.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20150203_wen_-_amin_3.jpg
 foto: Kaspar Wenstrup

Amin Jensen led i dag et stort nederlag. Retten i Glostrup dømte ham nemlig skyldig og skal nu pille sin enorme fladskærm ned og betale en bøde på 5000 kroner. Det skriver Ekstra Bladet.

Komikeren har ved at opstille den 9,6 kvadratmeter store fladskærm foran sit hus i Hvidovre overtrådt loven. Det afgjorde retten i dag.

Han blev dømt for ikke at have efterkommet politiets påbud om at fjerne den digitale storskærm.

Han fik i dag en straf på 5000 kroner og derefter ugebøder på 3000 for hver uge, hvor skærmen stadig hænger foran huset på Gammel Køge Landevej. Det skriver Vestegnens Anklagere på Twitter.

Overfor Ekstra Bladet siger komikeren, at han overvejer at anke dommen.

- Jeg overvejer både at anke dommen og beholde skærmen, siger han.

Det har ellers allerede været en lang kamp for komikeren. For allerede i 2017 gav politiet Amin Jensen et påbud om at fjerne skærmen på grund af færdelssikkerheden. Også dengang fik han dagsbøder som straf.

Det fik ham til at klage til Rigspolitiet. Senere afgjorde planklagenævnet, at Amin Jensen godt måtte beholde sin skærm.

Men her sluttede sagen ikke, for Rigspolitiet gav ifølge Hvidovre Avis sidste år Københavns Vestegnspoliti medhold i sagen om påbuddet.

Men entertaineren ville ikke tage skærmen ned og derfor endte stridighederne i retten, hvor sagen i dag er blevet afgjort.

Vejen er meget trafikeret og derfor bruger entertaineren og komikeren skærmen til at reklamere for sig selv.

Ifølge B.T. kostede skærmen 200.000 kroner og blev sat op uden kommunen havde givet tilladelse til det.

Sponsoreret indhold