Krimi25. april 2024

Alarmopkald leder politiet til 14-årig pige: Lå livløs og tynd på badeværelsesgulvet

I sidste uge gjorde politibetjente et uhyggeligt fund i et hjem i Kentucky: På husets badeværelsesgulv lå en voldsom tynd 14-årig pige død. Pigens mor er nu anholdt
Den 14-årige pige er blevet identificeret som Kyneddi Miller. Hun var stærkt afmagret, og hendes liv stod ikke til at redde. 
Den 14-årige pige er blevet identificeret som Kyneddi Miller. Hun var stærkt afmagret, og hendes liv stod ikke til at redde.
 Foto: Privat

Et grufuldt syn ventede de betjente, der onsdag i sidste uge blev kaldt ud til et hjem i Morrisvale, Kentucky.

På husets badeværelsesgulv lå en blot 14-årig pige livløs. Det var dog ikke alene dette syn, der rystede betjentene – det var i særdeleshed den tilstand, som den livløse pige befandt sig i.

Pigen var ifølge politiet så afmagret, at hun lignede et lig. Det stod hurtigt klart, at den 14-årige piges liv ikke stod til at redde.

Politiet beskriver ifølge People synet som ”voldsomt chokerende”, og på grund af pigens tilstand blev der straks iværksat en drabsefterforskning. Den kulminerede, da man kort efter anholdt pigens mor, Julie Anne Stone Miller, 49.

Hun er nu anholdt og sigtet for børnemishandling og for at have været medvirkende til, at hendes datter døde. Politiet oplyser på samme tid, at der kan komme flere sigtelse mod moren, når efterforskningen skrider frem.

Den 14-årige pige er blevet identificeret som Kyneddi Miller. Meget tyder ifølge People på, at hun har levet et uhyggeligt og kummerligt liv de sidste mange år.

Pigen var således kun blevet set uden for sit hjem to gange de sidste fire år. Hvad der er foregået bag væggene, er politiet nu ved at undersøge.

Sponsoreret indhold