Krimi2. juli 2020

Ærlig realitydeltager: Sådan ødelagde jeg mit liv

Den 29-årige realitydeltager Johan Djørup Müller har de seneste 10 år levet et hårdt liv, der onsdag kulminerede, da en plet på den ellers rene straffeattest blev en realitet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/106931599_760183834789191_5042370163293666815_n.jpg
 Foto: Privat

Robinson-deltageren Johan Djørup Müller lægger ikke skjul på, at han de seneste år har truffet de helt forkerte beslutninger.

Onsdag blev han ved retten i Roskilde idømt 60 dages betinget fængsel for tyveri.

 • - Den er pisse ærgerlig. Der er handlinger, og så er der konsekvenser. Der er ikke noget at gøre ved det, siger han til SE og HØR.

Åbent fortæller han, hvordan han som 19-årig kokkeskoleelev blev rodet ind i et stofmisbrug, der har hængt ved lige siden.

 • - Jeg har de sidste 10 år været on/off i et misbrug. Det eskalerede bare det sidste halve år. Der ramte jeg virkelig bare bunden.

 • - Jeg havde en narkogæld på 23.000 til nogle ikke så fede mennesker, og så var jeg presset til at betale det hurtigst muligt ved at lave noget, der var så stærkt imod mine værdier, og hvem jeg er som menneske.

 • Ifølge anklageskriftet, som han nu er dømt for, stjal Johan Djørup Müller 6. juni sidste år tre mobiltelefoner fra Elgiganten i Roskilde, hvor han arbejdede som lagermedarbejder.

  Derudover forsøgte han samme dag at stjæle en Macbook Pro og to iPads, hvilket dog mislykkedes.

  • - Jeg var sindssygt desperat, jeg var jo dybt påvirket, da jeg gjorde det, ellers havde jeg ikke haft samvittighed til det.

  I dag nager den dårlige samvittighed ham.

  • - De gav mig en kæmpe chance. Jeg har givet nogen en undskyldning, hvis jeg har mødt dem tilfældigt. Men jeg skylder også chefen fra Elgiganten én. Jeg overvejer at sende ham et brev eller en mail, siger Johan Djørup Müller.

  Robinson-deltageren, der kæmpede på den øde ø tilbage i 2016 og 2017, fortæller nu stolt, at han har været clean i syv måneder, hvor han har boet i behandlingshus.

  • - Det var nødvendigt. Jeg fylder 30 i år, der er for meget potentiale til at leve i lortet. Der er ikke nogen fremtid i det liv. I dag har jeg nogen mål, og fra at leve et liv, hvor det eneste mål var at suge nogle stoffer, til i dag at stå op hver dag med et eller andet form for mål hver dag.

  Den 30-årige gut har nu planer om at gøre sin HF færdig, hvilket han adskillige gange har forsøgt på.

  Johan Djørup Müller har været med i to sæsoner af ”Robinson Ekspeditionen”.

  Desuden har han medvirket i ”Den første date” på TV 2 og ”Menneskekender” på Zulu.

  Sponsoreret indhold