Ægtepar blev venner med 19-årig på ferie: Det smadrede både ferie OG ægteskab

Lindsay og Gareth Cartwrights ferie udviklede sig bestemt ikke, som de havde regnet med –  og på vej hjem lå det britiske pars ægteskab i ruiner.

Lindsay og Gareth Cartwrights ferie udviklede sig bestemt ikke, som de havde regnet med – og på vej hjem lå det britiske pars ægteskab i ruiner.

(Foto: Privat)

De havde sparet op i et helt år, og de kunne næsten ikke vente med at komme afsted.

Forude lå 10 dages ren og skær afslapning på et femstjernet resort i egyptiske Sharm el Sheik.

Her skulle de slappe af ved poolen, de skulle spise god mad og drikke farverige drinks – og så skulle de ikke mindst nyde hinandens selskab og mærke kærligheden blomstre.

Men Lindsay og Gareth Cartwrights ferie udviklede sig bestemt ikke, som de havde regnet med –  og på vej hjem lå det britiske pars ægteskab i ruiner.

Og årsagen var dén 19-årige kvinde, som parret mødte ved poolen allerede dagen efter, at de var landet i Sharm el Sheik.

En kvinde som endte med at gøre ferien til et helvede for Lindsay og koste hende ægteskabet til Gareth.

I dag er det britiske par skilt, og kigger Lindsay billeder fra den skæbnesvangre ferie igennem, fyldes hun af en lang række ubehagelige følelser.

Alligevel valgte hun dog at stå frem i det britiske medie Mirror for at fortælle om skæbnesvangre ferie.

Lindsay og Gareth havde været gift i to år, da de i 2012 besluttede at forkæle hinanden med den 10 dage lange luksusferie til Egypten.

De havde trolig sparet op hver måned, og de kunne næsten ikke holde begejstringen tilbage, da de langt om længe havde booket 10 dage på Red Sea Resort-hotellet i Sharm el Sheik.

Artiklen fortsætter under billedet...

Gareth, 41, og Lindsay, 36, blev gift i 2010. En ferie til Egypten ødelagde alt. Foto: Privat

Parret så frem til 10 dage i hinandens selskab med god mad og drikke – men allerede dagen efter, at de var landet, faldt de i snak med et andet par.

Lindsay og Gareth endte med at tilbringe meget tid sammen med parret, der talte en ung kvinde, 19-årige Sophie Cartledge.

- Jeg syntes, hun var en sød pige - og det gjorde Gareth tydeligvis også. De kom rigtig godt ud af det, men hun var så ung, at jeg ikke havde den mindste mistanke om, at hun ville være en trussel mod vores ægteskab, sagde Lindsey Cartwright til det britiske medie Mirror i 2016.

De to par nød hinandens selskab, de kom godt ud af det med hinanden – og alt virkede tilforladeligt. Udadtil.

Men et par dage før hjemrejsen ændrede stemningen sig. Lindsay begyndte at få en knugende fornemmelse i maven, og til sin gru opdagede hun, at hendes partner, som hun havde været sammen med i 12 år, havde sms’et med og ringet til Sophie bag hendes ryg.

Lindsay mistænkte også, at hendes 41-årige mand havde mødtes med Sophie bag Lindsays ryg, for hun havde allerede tidlig bemærket, at Gareth havde foretrukket Sophies selskab fremfor Lindsays.

Og så havde Lindsay også bemærket, at hendes ægtemand ofte forlod hotelværelset mere og mere tidligt om morgenen, og én af morgenerne havde Lindsay opdaget, at hendes mand boltrede rundt i vandet sammen med Sophie i stedet for at reservere liggestole, som han ellers havde lovet.

- Jeg var ødelagt. Jeg følte mig så dum. Jeg konfronterede ham, men han forsøgte at forklare sig med, at de bare var venner, og at der ikke foregik noget mellem dem, fortalte Lindsay til det britiske medie og tilføjede:

- Min drømmeferie var spoleret.

Ferien blev værre og værre dag for dag.

To dage før hjemrejsen var stemningen mellem dem iskold. Deres forhold lå i ruiner.

Men Lindsays mareridt stoppede bestemt ikke dér. Det blev faktisk kun værre og værre, efter at parret nåede hjem fra Egypten.

Gareth lovede ellers, at han slettede Sophies nummer fra sin telefon – men kort efter parret kom hjem, sagde han, at han ikke ville være hjemme, fordi han skulle hjælpe en ven med at flytte,

- Jeg var naturligvis meget nervøs for, om han ville ses med Sophie, men jeg kunne jo ikke bevise noget, fortalte Lindsay i 2016 til Mirror.

Parrets skænderier kom oftere og oftere, og der var konstant dårlig stemning mellem dem. Til sidst smed Gareth bomben – under en måned efter at de kom hjem fra Egypten: Han ville skilles.

- Han afviste stadig, at det skyldtes Sophie, men det tror jeg ikke på.

Parret blev skilt, men fortsatte med at bo sammen et par uger, indtil Gareth flyttede ud i november 2012. Kort efter skete der noget, der fik Lindsay overbevist om, at hun ikke havde været paranoid.

Gareth og Sophie var blevet kærester, og på Facebook skrev de, at deres forhold begyndte i oktober – mens Lindsay og Gareth altså stadig var sammen.

Og tilbage sidder Lindsay nu med en god portion vrede og dårlig smag i munden.

- Vi havde brugt så meget tid på at planlægge den ferie, men i stedet for at nyde romantisk tid med sin kone, brugte Gareth tiden på at udse sig en ny kvinde, som han flyttede ind med, inden at min tan overhoved var falmet.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close