Adm. Direktør: Blodig massakre for modebutikker

Modetøjsbranchen er voldsomt presset, mener en direktør i Bestseller.

Modetøjsbranchen er voldsomt presset, mener en direktør i Bestseller.

Foto: Bestseller

En blodig massakre på linje med minkskandalen.

Adm. Direktør og partner i Bestseller Retail Europe, Finn Poulsen, tager nu bladet fra munden, og fortæller, hvordan modebranchen herhjemme vil dø, hvis ikke, der gøres noget fra regeringens side.

Bestseller-koncernen er en af Danmarks største modetøjsvirksomheder, og Finn Poulsen skriver nu i et debat-indlæg i Herning Folkeblad, at en stor del af branchen er presset til det yderste. 

'Unikt for modebutikken er jo, at varelageret »rådner« og bliver værdiløst i takt med sæsonskiftet. Lige nu er de nedlukkede butikker propfyldte med jule- og efterårsvarer. Derudover har modeleverandørerne for længst afskippet januars vinterkollektion, som butikkerne kontraktligt er bundet til at modtage (og betale). Butikkerne var allerede tvangslukkede i de vigtigste uger på året omkring jul og nytår,' skriver han i indlægget.

Direktøren opfordrer derfor regeringen til at genoverveje en forhastet beslutning.

’Lad specialbutikkerne få lov at åbne 15. februar. Alt taler for, at det samlet set er en rigtig og en absolut forsvarlig løsning, der vil det kunne forhindre hundredvis af konkurser og uoverskuelige økonomiske tab.', skriver han i Herning Folkeblad.

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close