Krimi31. januar 2024

Aarhus-butik udsat for udspekuleret tyveri: Har stjålet for en million

Tyvene havde savet hul i taget og firet sig ned for at stjæle fra butikken i en syv meter høj bygning

Sportsforretningen Surfline Aarhus Surf og Ski i Egå ved Aarhus har mandag aften eller natten til tirsdag været udsat for et stort og tilsyneladende meget professionelt tyveri.

- Vi har ulykkeligvis haft besøg af nogle professionelle tyve, som er løbet afsted med et meget højt antal teknisk kajakudstyr, siger forretningens ejer og direktør Jeppe Hansen til TV 2 ØSTJYLLAND.

Han fortæller, at det især er tørdragter til kajaksejlads, der er blevet stjålet.

Dragterne koster mellem 10.000 og 20.000 kroner stykket, og tyvene har formået at stjæle mange kasser fra lageret. Der er også blevet stjålet særlige neoprensko og handsker.

- De dragter bestiller vi hjem én gang om året fra USA. Det er ikke noget, vi bare lige kan trylle frem på hylderne igen, så det er rigtig ærgerligt, siger han.

Han fortæller, at tyvene har savet et hul i taget, hvorfra de har firet sig selv ned og stjålet kasser med varer fra lageret.

Forretningen ligger i en syv meter høj bygning, så tyvene må have brugt stiger til at komme op på taget. Der er ødelagt udendørs belysning for ikke at tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende på Grenåvej.

Jeppe Hansen fortæller, at han ellers har brugt rigtig mange penge på sikring af butikken de seneste par år.

- For år tilbage var der en stribe af indbrud her i området, så vi har brugt rigtig mange resurser på sikring. De har virkelig været professionelle for at kunne slippe uden om alle systemerne og løbe afsted med varer for en - eller måske nærmere to - millioner kroner, siger han.

Jeppe Hansen håber, at folk vil kontakte politiet, hvis de bliver tilbudt at købe tørdragter, som måske er hælervarer fra hans butik.

Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere og har foretaget sporsikring på stedet, og politiet har pt. ikke yderligere kommentarer til sagen, fremgår det af politiet døgnrapport.

Sponsoreret indhold