93-årig bliver anholdt - og har aldrig været lykkeligere

Josie blev anholdt - til sin store glæde.

Josie blev anholdt - til sin store glæde.

(Foto: Twitter)

Det er formentlig de færreste, der jubler ved tanken om at blive anholdt, lagt i håndjern og ført på politistationen.

Sådan forholder det sig imidlertid ikke med britiske Josie på 93 år.

Den ældre kvinde har længe haft et brændende ønske om at blive anholdt, inden det blev for sent – og i går fik hun så sit ønske opfyldt, da betjente fra politiet i Manchester smed håndjernene på hende.

Josie blev lagt i håndjern, før turen gik mod stationen i et salatfad.

Heldigvis kunne Josie bevare smilet, det gode humør og sin frihed. Hun havde nemlig ikke overtrådt loven – betjentene havde slet og ret blot opfyldt den ældre kvindes lidt atypiske ønske.

Josies barnebarn har nu delt en række billeder af den uforglemmelige ”anholdelse” på sin Twitter-profil. Til billeder skriver hun:

- Stort tak til @gmpolice for at ”anholde” min bedste Josie i dag. Hun er 93 år gammel, og hendes helbred skranter, og hun ønskede at blive anholdt for et eller andet, før det er for sent. Hun har et hjerte af guld og nød det helt igennem i dag. Tak for at opfylde hendes ønske, skriver barnebarnet på Twitter.

Politiet i Manchester takker også for en uforglemmelig dag og fortæller til The Guardian, at de fik den lidt atypiske henvendelse for et par uger siden.  

- En kvinde nævnte, at hendes 93-årige bedstemor havde et ønske på sin bucket-liste, som hun håbede, at betjene kunne hjælpe hende med at opfylde.

- Ønsket for bedstemoderen var at blive “anholdt” og taget med på en af stationerne, så hun ikke opleve, hvordan det var at være på den forkerte side af loven.

Politiet oplyser på samme tid, at der var betjente nok til at klare de “rigtige” forbrydelser, men den lovlydige bedstemor blev ført væk i håndjern.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close