Krimi14. maj 2024

86-årig kvinde død: Blev påkørt af mand på elektrisk skateboard

Den 10. april blev en 86-årig kvinde påkørt af en mand. Politiet har indledt efterforskningen i sagen
En 86-årig kvinde blev den 10 april påkørt af en mand på et elektrisk skateboard. Seks dage senere afgik hun ved døden. Sagen efterforskes af politiet. (Arkivfoto)
En 86-årig kvinde blev den 10 april påkørt af en mand på et elektrisk skateboard. Seks dage senere afgik hun ved døden. Sagen efterforskes af politiet. (Arkivfoto)
 Foto: Steve Marcus/Reuters/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Spædbarn tæsket ihjel: Her er dommen mod forældrene

Om eftermiddagen den 10. april blev en 86-årig kvinde indlagt på hospitalet, efter hun blev påkørt af en mand på et elektrisk skateboard.

Kvinden fik skader i nakken og blødninger i hjernen, og seks dage senere afgik hun ved døden.

Nu har politiet indledt en efterforskning i sagen.

Det skriver FrederiksbergLIV.

Politiet oplyser til mediet, at sagen stadig er under behandling, og at de derfor ikke har yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.

Den 86-årige kvinde steg den 10. april ud af bussen på Godthåbsvej på Frederiksberg, men på vej mod fortovet blev hun ramt af en yngre mand på et elektrisk skateboard.

Manden har ifølge FrederiksbergLIV forklaret, at han prøvede at undvige en gående person med en cykel på cykelstien, og derfor endte med at ramme den ældre kvinde, som altså var trådt ud på cykelstien i samme øjeblik.

Han var iført cykelhjelm ved sammenstødet og kørte ikke hurtigere end den maksimale hastighed på 20 km/t.

Ulykken har også fået Miljø- og trafikudvalget i Frederiksberg Kommune til at reagere.

Miljø- og trafikudvalget i kommunen har anmodet om, at der tages kontakt til Vejdirektoratet for at få undersøgt bremselængderne for de elektriske skateboards.

Sponsoreret indhold