Krimi30. januar 2020

7 måneder gammel baby frøs ihjel: Mor glemte ham på altanen

En blot syv måneder gammel baby har på tragisk vis mistet livet, efter moderen ved et uheld efterlod den lille baby i frysende kulde på altanen i fem timer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/barnevogn.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

En blot syv måneder gammel baby er på tragisk vis frosset ihjel, efter hans mor ved et uheld glemte ham på balkonen i fem timer i frysende temperaturer.

Det skriver flere lokale medier ifølge News Break.

Den ufattelige tragedie fandt sted søndag den 5. januar, da den unavngivne kvinde lagde sin syv måneder gamle baby til at sove i sin barnevogn.

Barnevognen placerede moderen herefter på altanen i familiens russiske hjem i Nikolaevsk-on-Amur, der ligger i det østlige Rusland.

Desværre glemte moderen, at hun havde lagt sin lille søn til at sove på altanen. Først efter fem timer gik den fatale forglemmelse op for moderen. Og der var det desværre for sent.

Den skæbnesvangre dag lå temperaturen på bare -7 grader, hvilket altså endte med at koste den syv måneder gamle dreng livet. Han døde ifølge lokale medier af hypotermi.

Den danske sundhedsstyrelse anbefaler, at børn ikke sover ude, når temperaturen er under 10 minusgrader.

Er temperaturen højere, er det vigtigt at sørge for, at barnet ligger i læ for vind og vejr, at barnet er ordentlig klædt på – og desuden er det vigtigt ofte se til barnet for at sikre sig, at det stadig holder varmen.

Sponsoreret indhold