7-årig stukket ihjel for øjnene af sin familie: Nu er der nyt

Foto: Privat

22. marts var Emily Jones på tur i parken i Bolton med sine forældre, da hun pludselig ved højlys dag blev stukket ned af en fremmed person.

En 30-årig kvinde, som ikke i forvejen var kendt af familien, er blevet sigtet for drabet på den lille pige i parken.

Det skriver Mirror.

Hun er også blevet sigtet for at være i besiddelse af en kniv. Politiet i Manchester har tidligere meldt ud, at den 30-årige kvinde ikke har relationer til familien, og politichefen udtalte her, at ”ord ikke kan beskrive, hvor frygteligt dette angreb er”.

Kort før klokken 14.30 i slutningen af marts blev politiet kaldt til Queens park i Bolton. Politiet fandt den lille pige som var angrebet med en kniv.

Og trods familiens og ambulancereddernes forsøg på at redde 7-årige Emily, omkom hun af sin kvæstelser kort tid efter.

Politiet har tidligere oplyst, at kvinden er psykisk syg, og hun er nu indlagt. Retssagen mod hende starter 26. maj 2020.

Familien skrev videre, at de er ”ødelagt” over, at denne utrolige tragedie har ramt netop dem.

  • - Familien var i parken, hvor de nød forårssolen, da den lille pige totalt uprovokeret blev angrebet. Hun pådrog sig voldsomme skader og døde ulykkeligvis kort tid efter, sagde Russ Jackson, der er politichef i Manchester, søndag ifølge The Sun.

I en hjerteskærende hyldest til Emily skrev familien, at Emily var bare syv år gammel, parrets eneste barn og ”deres livs lys”. Hun var altid fyldt med glæde, kærlighed og latter”, stod der videre.

”Emily havde sådan en frækt smil, og hun var smuk uden på og indeni. Hendes hjerte var lige så stort som hendes smil”. ¨

”Emily var gladest, når hun var sammen med sin familie og venner. Hun var vores sociale sommerfugl”.

”Emily elskede at være udenfor og elskede at spille alle mulige sportsgrene, selv når hun var iført sin lyserøde, glimmerkjole”.

”Det er sønderknusende at vågne op til en verden, hvor Emily ikke er her. Vi kan ikke forstå, hvordan dette er sket”.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close