Krimi5. marts 2024

56-årig kvinde død i boligbrand

Tidligt mandag morgen udbrød der brand i en bolig i Elev ved Lystrup. En kvinde mistede livet i branden
Brand i Musikhuset i Aarhus, tirsdag den 6. september 2022. Østjyllands Brandvæsen er til stede med ni brandbiler. (Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix)
Østjyllands Politi modtog mandag morgen en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i en bolig. OBS: Arkivfoto.
 Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Politiet undskylder: Delte billede fra 13-årig piges drabssag på Instagram

En 56-årig kvinde er afgået ved døden efter der mandag morgen gik ild i et hus i byen Elev ved Lystrup.

Østjyllands Politi modtog anmeldelsen om brand klokken 07.32, hvorefter politi og brandvæsen rykkede ud til stedet, skriver kredsen i deres døgnrapport for mandagens episoder.

Ved ankomst til adressen traf politiet en beboer som fortalte, at hun var blevet vækket af brandalarmen, og at en 56-årig kvinde formentlig fortsat befandt sig i huset.

Politiet kunne samtidig konstatere, at huset var fyldt med røg, men at branden endnu ikke havde udviklet sig til større flammer.

Brandvæsenet ankom kort tid efter til stedet, hvor de under en efterfølgende indtrængning i huset fandt en 56-årig kvinde, som var afgået ved døden.

Østjyllands Politi har nu påbegyndt en efterforskning af branden for at få fastlagt en brandårsag. Kvinden skal ligeledes endeligt identificeres - politiet har dog en formodning om, hvem kvinden er. Hendes pårørende er blevet underrettet.

Sponsoreret indhold