Krimi19. juni 2020

5-årig vandrede alene rundt: Ledte politiet til sin myrdede mor

36-årige Michelle Burns blev fundet død af knivstik i halsen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-06-19_kl._08.21.27.png

Kort efter midnat onsdag modtog Dumont Police i New Jersey en foruroligende opkald: Et lille barn vandrede alene rundt foran en lejlighedsbygning.

Da myndighederne ankom til stedet, fandt de det femårige barn, der gik rundt i gården i lejlighedskomplekset.

Det skriver People.

Politiet fandt hurtigt ud af, at drengens mor, 36-årige Michelle Burns, boede der sammen med sin kæreste, Jeffrey Daniel.

Ifølge ABC gik politiet op i lejligheden, hvor de hurtigt fandt ud af, hvorfor barnet rendte rundt på gaden alene. For i lejligheden i New Jersey gjorde de et grusomt fund.

”Politiet gik ind i frk. Burns lejlighed, hvor de fandt hende død. Hun var blevet stukket i halsen med en køkkenkniv”, skriver anklager Mike Musella i en pressemeddelelse.

Politiet fandt hurtigt ud af, at den 36-årige mors søster mod i lejligheden ved siden af. Hun fortalte, at hun tidligere på aften havde hørt et skænderi i lejligheden ved siden af. Men hun troede ikke, at det ville blive voldeligt.

Hun forsøgte senere – uden held – at få fat på sin søster over telefonen.

Artiklen fortsætter under billledet ...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2020-06-19_kl._08.22.50.png

(Foto: Bergen County Prosecuter Office)

Kæresten, Jeffrey Daniel, var ikke i lejligheden.

Men kort efter fundet af liget, anholdt de den 36-årige mand, da han angiveligt dukkede op ved en af nabolejlighederne med to andre børn på seks og 18 måneder.

Det er uvist, hvordan den 36-årige mand forholder sig til sigtelsen om drab, våbenbesiddelse og at sætte et barns liv i fare.

Sponsoreret indhold