Krimi22. november 2019

5-årig faldt med tandbørste i munden: Endte helt galt

En amerikansk familie advarer nu alle forældre mod at lade deres børn rende rundt med tandbørste uden opsyn. Deres egen datter kom nemlig forfærdeligt til skade. OBS! Artiklen indeholder voldsomt billede!
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/pige.jpeg

OBS! Artiklen indeholder voldsomt billede!

Et amerikansk forældrepar opfordrer nu alle til at være ekstra opmærksomme, når deres børn har en tandbørste i hånden og munden.

Det kan nemlig ende grueligt galt – og det skete for familiens femårige datter, der måtte hastes på hospitalet med en grusom skade, efter hun var faldet med en tandbørste i munden.

Ulykken fandt sted tidligere på måneden, da Mitchell Gravenmier var ved at putte sin femårige datter og toårige søn i familiens hjem i den amerikanske delstat Utah.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/pige.jpeg

Lille Celeste endte med et stort hul i ganen, efter hun faldt ned fra sengen med sin tandbørste i munden. Foto: Privat

Lille Celeste på fem år havde fået lov til at sidde og børste tænder selv, mens hun sad i sengen. Mens faderen var uopmærksom et øjeblik, faldt Celeste dog ned, mens hun stadig havde tandbørsten i sin mund – og den gennemborede hendes gane, som blev efterladt med et to centimeter stort og blødende hul.

Mitchell hastede sin datter på hospitalet, hvor hun gennemgik en to timer lang operation for at få lappet hullet. Hun er nu hjemme igen og i bedring – men kan risikere at få talevanskeligheder i fremtiden, har lægerne sagt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/pige2.jpeg

Celeaste måtte igennem en to timer lang operation efter ulykken. Foto: Privat

Efterfølgende har Mitchell delt et foto af sin datter på sin Facebook-profil for at advare andre forældre, så lignende ulykker ikke sker:

- Alle børn får at vide, at de ikke må løbe rundt eller hoppe, når de har noget i munden, men de ser aldrig, hvad resultatet af det kan blive. Det her noget, der kan se for alle børn ganske hurtigt, fortæller Mitchell i sit Facebook-opslag.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/pige3.jpeg

Det voldsomme hul i Celestes gane. Foto: Privat

Hos familien holder de nu ekstra skarpt øje, når Celeste børste tænder.

- Vi tager ikke vores øjne fra dem, før de er helt færdige med at børste tænder og har lagt tandbørsten fra sig, lyder det videre fra faderen.

Sponsoreret indhold