Krimi6. maj 2020

5-årig dreng standset på motorvejen: Var på helt særlig mission

Den kun 5-årige knægt havde efter en skænderi med sin mor besluttet sig for at køre til Californien i hendes bil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/utah.jpg
 Foto: Utah Highway Patrol /Twitter

Det er vidst de færreste bøller, der kan prale med at være blevet konfronteret af fartpolitiet i en alder af bare fem år.

Men det kan en særdeles ung gut fra den amerikanske delstat Utah.

Siddende bag rattet i sine forældres bil tog han på frygtløs vis motorvejen to-tre kilometer, før han blev stoppet af Highway Patrol mandag eftermiddag.

Det fremgår af politiets Twitter, mens New York Post har video fra den usædvanlige hændelse.

I første omgang var betjentene fra UHP sikre på, at de var i hælene på en påvirket chauffør, men til deres forbavselse, var der altså tale om en ganske lille dreng - med intet andet end benzin i blodet.

"Hans forklaring lød, at han var stukket af hjemmefra efter et skænderi med sin mor, som ikke ville lade ham få en Lamborghini, som han ønskede sig. Han tog derfor en beslutning om at snuppe bilen og selv køre til Californien for at købe én," skriver politiet i Utah på Twitter.

Dog var den 5-årige nok ikke nået så langt med sine indkøb, da han blot var i besiddelse af tre dollars i sin pung, påpeger færselspolitiet.

Italienske Lamborghini er berømt for at fremstille nogle af de absolut mest luksuriøse sportsvogne i verden. Den billigste model kan sagtens snige sig op på omkring 1,4 millioner kroner.

Med til politiets opslag hører et billede af den censurede unge dreng, der vrider sine hænder forlegent på forsædet af bilen. Selvom han ser lidt ældre ud, så understreger betjenten i UHP, Nick Street, overfor et lokalt medie, at han ikke var ældre.

Intet sted nævnes det fra politiets side, om drengen eller hans familie derhjemme fik en straf efter køreturen.

Det var ellers lidt af en tur, som den unge mand havde begivet sig ud på. Fra delstaten Utah er der i alt 11 timer og 45 minutter i bil gennem blandt andet Las Vegas, Nevada.

Sponsoreret indhold