Krimi24. november 2019

5-årig dreng kastet ud fra 3. sal: Sådan har han det nu

Tidligere på året skabte en uhyggelig historie, om en 5-årig dreng, der var blevet kastet ud fra 3. sal i et indkøbscenter, overskrifter i USA. Nu er der nyt om den lille dreng
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-11-24_kl._12.21.44.png
 Foto: Privat

Femårige Landen Hoffmann fik sig noget af en forskrækkelse, da han i april blev kastet ud fra en balkon i et amerikansk shoppingcenter.

Den lille dreng ramte jorden efter et fald på 12 meter og blev alvorligt kvæstet. Han pådrog sig ved faldet brud på begge ben og et åbent sår i maven.

Nu er der nyt om den lille dreng, der var ude at shoppe med sin mor, da tragedien indtraf.

Familien fortæller nemlig nu, at femårige Landen er ved godt mod og at helbredet er på vej i den rigtige retning. Det står der i en opdatering på familiens Gofundme-side.

De fortæller, at de ser klare forbedring hos Landen.

"Han går nu perfekt med ben, der er lige lange. Sårene er endelig begyndt at hele, og der er ny hud på vej", står der i opdateringen.

Lægerne har kaldt Landens udvikling et sandt mirakel.

"Han elsker at være tilbage i skole (...). Han går glad ud af bilen hver morgen og sender luftkys hele vejen. Han er en stærk og glad dreng", skriver de videre på siden.

Politiet anholdt en 24-årig mand og sigtede ham for drabsforsøg. Manden, Emmanuel Aranda, har angiveligt fortalt politiet, at han ønskede at dræbe en voksen.

11. april var han derfor taget til shopping-centret for at finde et offer. Da det ikke lykkedes, vendte han tilbage dagen efter, hvor han fandt Landen og smed ham ud over balkonen.

Den 24-årige mand blev idømt 19 års fængsel for drabsforsøg.

Sponsoreret indhold