Krimi10. oktober 2022

44-årig mands "vilde" fredag: Vanvidskørsel, amfetamin og flugt fra politiet

En 44-årig mand brugte sin fredag på en noget anderledes måde, da han valgte at prøve og stikke af fra politiet - nu er han sigtet for hele 10 kriminelle forhold, blandt andet besiddelse af narko og vanvidskørsel
En 44-årig mand fra Haslev havde en vild fredag, hvor han blev sigtet for hele 10 lovovertrædelser. Han mistede samtidig 40 gram amfetamin og en kniv.
En 44-årig mand fra Haslev havde en vild fredag, hvor han blev sigtet for hele 10 lovovertrædelser. Han mistede samtidig 40 gram amfetamin og en kniv.
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

En 44-årig mand fra Haslev havde nok ikke den bedste dag i fredags, medmindre han altså samler på sigtelser og bøder fra ordensmagten.

Han brugte nemlig sin fredag eftermiddag på en motorcykel, men det gik formentlig ikke som ønsket, da han klokken 16.51 stødte ind i en politipatrulje i Sneslev, der ligger nord for Haslev.

Politiet forsøgte at bringe manden til standsning, men det var han ikke interesseret i.

Herefter blev en politijagt indledt mod manden, der skulle vise sig ikke at give op lige med det samme.

Våben og amfetamin

I første omgang blev manden målt til at køre et pænt stykke over 100 km/t i en byzone, og da han kom ud på landevejen med retning mod Haslev, satte han farten yderligere op.

Men hans evner på en motorcykel hjalp ham tilsyneladende ikke, da han i næste landsby endte med at køre af vejen og vælte på en græsplæne med sin motorcykel.

Manden forsøgte herefter at flygte videre til fods, men han blev dog hurtigt indhentet af betjentene.

Det viste sig da også, at der var godt grund til, at mande ikke ville i kontakt med politiet.

Politiet fandt den 44-årige mand i besiddelse af en ulovlig kniv og 40,6 gram amfetamin.

Han var derudover ikke i besiddelse af et kørekort til motorcykel, ligesom der var falske nummerplader påmonteret køretøjet.

Manden blev desuden sigtet for vanvidskørsel, hvorfor politiet samtidig beslaglagde motorcyklen med henblik på konfiskation.

I alt blev den 44-årige mand præsenteret for hele 10 sigtelser.

Sponsoreret indhold