Krimi5. september 2021

42-årig indlagt efter knivstikkeri i Esbjerg - en er anholdt

En 18-årig mand er blevet anholdt af politiet efter et knivstikkeri i Torvegade i Esbjerg
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Opdateret klokken 16:47.

En 42-årig mand er blevet indlagt på sygehuset, efter at han tidligt søndag morgen blev stukket med kniv i Torvegade i Esbjerg.

Manden er svært tilskadekommen.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

En 18-årig mand fra Esbjerg er anholdt i sagen. Han blev pågrebet af politiet umiddelbart efter knivstikkeriet, som fandt sted klokken 05.15.

En patrulje var allerede i området, da der opstod uro mellem flere personer. Derfor kunne betjente anholde den formodede gerningsmand med det samme.

Søndag eftermiddag blev den 18-årige fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg. Her besluttede dommeren, at han skal sidde varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, oplyser politiet på Twitter.

Han nægter sig skyldig og har kæret kendelsen om varetægtsfængsling til Vestre Landsret.

Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre. Derfor er det ikke muligt at få oplyst, hvad den 18-årige har forklaret, eller hvilke beviser politiet må have imod ham.

Efter knivstikkeriet blev Skolegade mellem Torvet og Englandsgade i Esbjerg spærret på grund af politiets arbejde på stedet.

Afspærringen blev ophævet klokken 12.30.

Mens politiets undersøgelser på gerningsstedet er afsluttet, fortsætter opklaringsarbejdet. Derfor efterlyser Syd- og Sønderjyllands Politi vidner, som måtte have overværet knivstikkeriet.

/ritzau/

Sponsoreret indhold