Krimi3. januar 2020

4-årig pige var på fisketur med familien: Så skete den hjerteskærende tragedie

En lille pige har mistet livet i en hjeteskærende tragedie, der indtraf da hun var på fisketur med sin familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/havn.jpg
 (Foto: MEGA/arkivfoto)

Hvad der skulle have været en hyggelig udflugt med hele familien, forvandlede sig i går til et sandt mareridt for en australsk familie.

Familien, der talte to forældre og fire børn, var taget til Inverlock havnen i den australske storby Victoria. Sammen smed de fiskestængerne i vandet i forsøget på at fange nogle fisk.

Men noget gik helt galt. Og det endte med at koste en kun fireårig pige livet.

Da en ambulance ankom til havnen, fandt de den lille pige livløs.

- Paramedicinerne forsøgte at genoplive den fireårige pige, men hun døde til al rædsel på stedet, siger talspersonen for Victoria police ifølge News.

Det er endnu uvist, hvad der forårsagede den hjerteskærende tragedie, og politiets efterforskning er endnu ikke afsluttet, men de har meldt ud, at det ikke lader til, at der er sket et forbrydelse.

- Det er en sand tragedie, siger politiinspektør Jan McNally.

Da journalister spurgte, om pigens skader var fra en kniv, svarede politiet, at "de ikke ville gå i detaljer".

Den lokale avis The Great Southern Star beskrev ulykken som "ultisigtet", hvor en fiskekniv angiveligt skulle have punkteret den fireårige piges bryst.

- Vi mangler stadig at kortlægge de præcise omstændigheder, men det står nu klart, at en barn fik livsfarlige skader kort efter klokken 9.30 på havnen, siger en talsmand for politiet i Victoria.

Sponsoreret indhold