Krimi18. april 2020

4-årig dreng falder ud ad vindue: Styrter 16 etager i døden

En blot fireårig dreng har mistet livet, efter han faldt ud ad vinduet i familiens ferielejlighed og styrtede 16 etager ned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-04-17_kl._17.54.05.png
 (Foto: Privat)

En amerikansk familie fra New York gennemlever deres værste mareridt, efter deres fireårige dreng sidste weekend styrtede i døden.

Det skriver Click Orlando.

4-årige Jesse DelDuca faldt lørdag middag ud ad vinduet i familiens ferielejlighed, der ligger i det såkaldte Quadomain Tower Condominium i Florida.

Den lille dreng styrtede 16. etager ned og blev erklæret død på stedet af en tilkaldt ambulance.

En obduktion af drengen – samt en undersøgelse af episoden – har nu konkluderet, at der var tale om en tragisk ulykke.

Forældrene har efterfølgende fortalt, hvordan drengens far, Phil Delduca, den skæbnesvangre dag havde åbnet vinduet i Jesses værelse for at lukke lidt frisk luft ind.

Da han senere vendte tilbage til værelset, opdagede han, at vinduesskærmen var ”en smule bøjet”, så han fjernede det og lukkede vinduet.

På det tidspunkt havde faderen ikke opdaget, at drengen var faldet ud ad vinduet – og at det var årsagen til, at vinduesskærmen var blevet bøjet.

Det var først senere – da Jesses tante åbnede vinduet – at man opdagede den livløse dreng på jorden.

Den lille dreng havde ifølge det amerikanske medie Click Orlando boet i familiens ferielejlighed i nogle måneder sammen med sine forældre og sin tvillingebror.

Sponsoreret indhold