Krimi16. april 2020

36-årig Dennis død af corona: - Hans død skal ikke være forgæves

36-årige Dennis Sørensen, som arbejdede som SOSU-assistent på Bispebjerg Hospital, har mistet livet efter at være blevet bekræftet smittet med corona
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega622890_001.jpg
 Foto: MEGA (arkivfoto)

Dennis Sørensen blev bare 36 år gammel. Den sidste måned af sit liv brugte han på at passe på coronapatienter på Bispebjerg Hospital.

Men nu har den unge SOSU-assistent selv mistet livet til den frygtede sygdom.

Det skriver B.T, der har talt med faren, der har valgt at fortælle om sønnens død for at gøre opmærksom på, at det altså ikke kun er ældre, sårbare og svage, der mister livet som følge af corona.

- Jeg synes ikke, at hans død skal være forgæves. Folk tulrer rundt og tror, at fordi de er unge og raske, så er de ikke i fare, men det passer ikke siger, faderen til mediet.

Ifølge faren viste sønnens sygdomssymptomer i starten af april, men 6. april blev han testet negativ.

Få dage efter besvimede han dog, og den 36-årige sygehusansatte blev hastet til hospitalet, hvor han blev lagt i respirator.

Dennis Sørensen blev ifølge B.T. så overflyttet til Rigshospitalet, fordi hans lunger, hjerte, nyrer og lever stod af.

Om aftenen blev den 68-årige far så ringet op af lægen på hospitalet, der overbragte den tragiske nyhed om sønnens død.

På grund af smitterisikoen kunne han dog ifølge B.T. ikke sige farvel til sønnen.

Bispebjerg Hospital bekræfter i en pressemeddelse, at en coronasmittet medarbejder er afgået ved døden.

"Vi ved ikke, om den pågældende er smittet i forbindelse med sit arbejde på hospitalet, men den pågældende har arbejdet med patientkontakt i en afdeling med COVID19 smittede patienter. Derfor er der en mulighed for, at den pågældende er smittet i denne sammenhæng", står der i pressemeddelsen.

"Vores tanker og dyveste medfølelse går til de pårørende. Dette minder os om, at der bag de daglige statistikker over COVID10 dødsfald altid er et menneske, der samtidig er et familiemedlem, en kæreste, en ven eller en kollega, der vil blive savnet."

Sponsoreret indhold