Krimi13. februar 2023

32-årig kvinde sigtet for drab på sine tre børn: Smilede og var glad dagen før

Lindsay Clancy, en 32-årig amerikansk kvinde, mistænkes for at have planlagt og gennemført drabet på sine tre børn i aldrene otte måneder, tre og fem år. Ifølge hendes forsvarer skete det som følge af en fødselsdepression
Lindsay Clancy med størstedelen af sin familie. Nu er kun mor og far tilbage, og den 32-årige tidligere sygeplejerske er tiltalt for drab på de tre børn. 
Lindsay Clancy med størstedelen af sin familie. Nu er kun mor og far tilbage, og den 32-årige tidligere sygeplejerske er tiltalt for drab på de tre børn.
 Foto: Facebook

En frygtelig sag har rystet en lille kystby i staten Massachusetts i USA.

En 32-årig kvinde ved navn Lindsay Clancy, står tiltalt for drabet på tre børn, som hun havde med manden Patrick.

Mens Clancy lige nu ligger indlagt, og derfor har været med på de foreløbige retsmøder over en videoforbindelse, er efterforskere ved det lokale politi stadig ved at kortlægge, hvad der er hændt den dag – den 24. januar – hvor de tre børn mistede livet i deres hjem i den lille by Duxbury.

Det skriver flere amerikanske medier, herunder People.

I sidste uge kom det frem, at hendes husbond – og far til de tre små børn – var fortrøstningsfuld på den allersidste dag, før tragedien ramte.

Lindsay, der gennemgik behandling for en efterfødselsreaktion ovenpå den yngste søn på syv måneders fødsel, havde en af de bedre dage, forklarer Patrick Clancy via sin advokat.

– Hun var smilende og glad, og der var intet, der indikerede, at hun ville gøre børnene fortræd, lyder det.

Der var med andre ord ingen bimlende alarmklokker. Faktisk var det længe siden, hun havde haft det så godt.

Selvom Clancy kæmpede med efterfødselsreaktion, og fik medicin mod netop dette, så var hun smilende og glad kort før tragedien. 
Selvom Clancy kæmpede med efterfødselsreaktion, og fik medicin mod netop dette, så var hun smilende og glad kort før tragedien.
 Foto: Facebook

Lindsay Clancy på 32 år er sigtet for at have taget livet af sine tre børn – Callan på syv måneder, Dawson på tre år og Cora på fem – ved at kvæle dem med en træningselastik i familiens kælder.

Hun nægter sig skyldig.

Efter angiveligt at have frarøvet de tre helt små børn deres liv, skulle Clancy have forsøgt at skade sig selv, før hun hoppede fra soveværelset på førstesalen. Det er årsagen til, at hun stadig befinder sig i hospitalssengen, da hun er ude af stand til at bevæge underkroppen.

Anklageren mener at kunne fremlægge bevis for, at Lindsay Clancy til en vis udstrækning har planlagt sine ugerninger op til den skæbnesvangre januardag.

Patrick Clancy er fuldkommen ødelagt og efterladt i komplet chok over tabet af sine tre børn 
Patrick Clancy er fuldkommen ødelagt og efterladt i komplet chok over tabet af sine tre børn
 Foto: GoFundMe

Planlagde hun det hele?

Sammen anklager kalder det for ”en ekstrem grusomhed”, som er begået med fuldt overlæg, da man mistænker Lindsay Clancy for med vilje at have sendt sin mand afsted for at hente middagsmad samt receptpligtig medicin denne aften, så hun kunne føre sin plan ud i livet.

– Hun skabte situationen med fuldt overlæg, og brugte Apple Maps til at sikre sig, at hun havde tid til at kvæle hvert enkelt barn, før hendes mand nåede tilbage, lyder det.

Da Patrick vendte tilbage efter sine ærinder, gik han ovenpå, hvor han blev mødt af en låst soveværelsesdør. Da han fik sparket den ind, fandt han blod på gulvet, og vinduet stod åbent. Da han panisk løb ned til sin kone, der lå i baghaven, for at spørge hende: ”Hvor er børnene”, svarede hun:

– De er i kælderen.

Patrick og Lindsay Clancy havde sammen Callan, Dawson og Cora. 
Patrick og Lindsay Clancy havde sammen Callan, Dawson og Cora.
 Foto: Facebook

Kunne intet føle

Forklaringen på den anden side lyder fra kvindens forsvarer, at hun havde været ”ude af stand til at vise følelser som glæde, tristhed” ligesom hun heller ikke kunne græde.

– Jeg ville bare ønske, jeg kunne føle noget, skulle den tidligere sygeplejerske på foruroligende vis have sagt.

Gennem en GoFundMe-side har den efterladte og sønderknuste far, Patrick Clancy, sat ord på de ubegribelige hændelser.

– Chokket og smerten er ulidelig og ubarmhjertig. Jeg bliver konstant mindet om dem, og når jeg endelig sover, drømmer jeg kun om dem, skriver han, før han fortsætter:

– Cora, Dawson og Callan var essensen af ​​mit liv, og jeg er fuldstændig fortabt uden dem.

Sagen mod den 32-årige Lindsay Clancy fortsætter den 2. maj.

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Ring til Livslinien på 70 201 201.

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

Sponsoreret indhold