Krimi15. juli 2020

3-årige Olivia fundet dræbt i skov: Nu er hendes far anholdt

Fredag i sidste uge blev Olivia Ann Jansen meldt savnet af sin far, men bare timer senere blev liget af den lille pige fundet i et skovområde i Kansas
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2020-07-15_kl._07.49.50.png
 Foto: Privat

Klokken 8.30 fredag morgen gik den lille piges far, Howard Jansen III, ind på politistationen i Kansas City for at melde sin lille pige savnet. Ifølge ham var hun forsvundet fra deres hjem på Gibbs Road.

Det skriver People.

Han fortalte angiveligt politiet, at han var vågnet klokken 5.30 om morgenen, hvor han til al rædsel havde opdaget, at datteren ikke var hjemme, og at hoveddøren stod åben.

Men bare få timer senere klokken 17.30 gjorde politiet et grusomt fund. I skovområdet tæt på familiens hjem blev liget af treårige Olivia Ann Jansen fundet.

Politiet mener, at Olivia allerede var død, da hun blev meldt savnet, og at hun blev dræbt dagen forinden. De har ikke ønsket at udtale sig om, hvordan hun blev dræbt.

Fredag aften blev den 29-årige far anholdt og sigtet for drab og børnemishandling. Og søndag blev også farens kæreste, 33-årige Jacqulyn Kirkpatrick, anholdt og sigtet for det samme.

En stor gruppe mennesker – herunder også pigens bedsteforældre - samlede sig foran arresten søndag og krævede, at faren og hans kæreste blev holdt ansvarlige for drabet på lille Olivia.

Det er uvist, hvordan de to stiller sig til anklagerne.

Sponsoreret indhold