3-årig pige dræbt af vred bilist

Foto: Privat

Sammen med sin mor og sine tre søskende befandt 3-årige Brooklyn Harris sig lørdag i en bil, der var ved at kollidere med en anden.

Det fik angiveligt chaufføren i den anden bil så meget op i det røde felt, at han fandt et skydevåben frem, rettede det mod den lille familie og sendte derefter en bølge af skud afsted mod familien.

Det skriver ABC News.

3-årige Brooklyn overlevede ikke chaufførens ubarmhjertige vredesudbrud.

Den lille piges død har efterladt familien og den amerikanske by i chok og sorg.

  • - De gav ikke den lille pige en chance for at leve. Hun var lige fyldt tre, sagde pigens bedstemor ved en mindehøjtidelighed lørdag aften.

  • Den fatale ulykke skete kort før klokken 9 i Milwaukee lørdag morgen. Den mistænkte mand åbnede angiveligt ild mod familien, der var kørende i en hvid Sedan, hvorefter han forsøgte at køre væk.

Politiet, som blev kaldt til stedet, spottede hurtigt manden i en SUV. Han forulykkede i bilen og forsøgte at flygte.

Men efter en kort eftersøgning lykkedes det politiet at finde manden, som gemte sig i en busk.

Han blev anholdt. Og ved et pressemøde gav en berørt politiinspektør Ray Banks udtryk for sin frustration over skyderiet.

Det skriver ABC News videre.

  • - Hvis vores lokalsamfund har udviklet sig til, at vi bliver vrede over trafikulykker og begynder at skyde børn i en bil, og vi har en treårig, der er død, så bør I alle være lige så vrede over det, som jeg er, sagde han.

  • - Vi begraver hele tiden vores egne børn. Det er ikke meningen, at det skal ske, fortsatte han.

Lørdagens tragiske hændelse kommer i kølvandet på en lang række hændelser om vejvrede, der den seneste tid har kostet flere menneskeliv i USA.

De sidste 45 dage har fem mennesker mistet livet og 11 er blevet såret i lignende episoder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close