Krimi16. maj 2024

3-årig død: Druknede på tragisk vis i badekar

En 3-årig pige har på tragisk vis mistet livet, efter hun druknede i badekarret i families hjem
3-årige Iris-Mae Aubrey druknede i familiens badekar. 
3-årige Iris-Mae Aubrey druknede i familiens badekar.
 Foto: Privat

En britisk forældrepar mistede på tragisk vis deres blot treårige datter i en frygtelig ulykke i hjemmet.

Datteren druknede, mens hun var i badekar – efter at det var lykkedes hende at tænde for vandet, mens moren var væk i et øjeblik.

Det skriver det britiske medie Mirror.

Den frygtelige ulykke fandt sted 26. september sidste år, men bliver nu gennemgået i den såkaldte Gwent Coroner's Court i England. Her er det også kommet frem, at 3-årige Iris-Mae Aubrey den pågældende dag var blevet hentet hjem fra børnehaven af sin mormor, fordi hun var sløj. Resten af dagen tilbragte hun så hjemme, hvor også moren opholdt sig.

Og det var altså her – mens den 3-årige datter var i karbad – at ulykken indtraf. Det lykkedes nemlig datteren at tænde for vandet, hvorved karret blev fyldt, og hun druknede.

Ifølge Mirror havde moren efterladt sin 3-årige datter i det halvt fyldte badekar omkring klokken 20:25. Under en halv time senere, klokken 20:50, gik moren igen op for at tjekke datteren – og det var altså her, at hun opdagede, at datteren havde formået at fylde mere vand i karret. Datteren var livløs, og selv om der straks blev iværksat førstehjælp, stod den 3-årige piges liv ikke til at redde.

Sponsoreret indhold