Krimi26. april 2024

29-årig mand tiltalt: Ægtemand fandt sin hustru trafikdræbt i grøft

I september sidste år fandt en mand sin hustru død i en grøft nær Spjald. Nu sidder en 29-årig mand tiltalt for trafikdrab i sagen
I september sidste år fandt en mand sin hustru død i en grøft nær Spjald. Dette billede har ikke noget med den pågældende sag at gøre.
I september sidste år fandt en mand sin hustru død i en grøft nær Spjald. Dette billede har ikke noget med den pågældende sag at gøre.
 Modelfoto: Colourbox

18. september sidste år blev en jysk families liv for altid ændret.

Her begav familiens 48-årige hustru og mor sig ud på en løbetur i regnen, men da hun ikke vendte hjem – og da hun ikke svarede telefonen, blev familien bekymret.

Kvindens ægtemand kørte ud for at lede efter hende – og efter noget tid gjorde han så det hjerteskærende fund: Hans hustru gennem 20 år lå trafikdræbt i grøften.

Torsdag tog enkemanden så plads i retten for at fortælle om septemberdagen, der for altid ændrede han og resten af familiens liv.

– Vi prøver at lære at leve med det, men det påvirker os jo hele tiden, sagde han i retten ifølge TV Midtvest.

Samme aften, som kvinden blev fundet død, blev en 29-årig litauer anholdt.

Han er tiltalt for at have trafikdræbt kvinden og flygte fra stedet. Ifølge politiet var manden påvirket af alkohol og stoffer, da ulykken skete.

I retten har den 19-årige mand undskyldt det, der skete, og han har desuden erkendt at have påkørt kvinden og at have forladt ulykkesstedet.

Han erkender også, at han havde drukket, men ikke i det omfang, som anklagemyndigheden altså mener, er tilfældet.

Ifølge TV Midtvest ventes der at falde dom i dag, fredag, i sagen.

Sponsoreret indhold