Krimi4. august 2023

26-årig skønhedsdronning Ariana Viera er død: "Forudså" det hele en måned før

Miss Venezuela faldt i søvn bag rattet, og mistede livet i en tragisk bilulykke. Nu får et af hendes opslag det til at løbe koldt ned ad ryggen hos følgerne
Flere af hendes følgere bemærker nu også, at Ariana tilbage i maj postede en ”forudsigelse” af sin egen skæbne
Flere af hendes følgere bemærker nu også, at Ariana tilbage i maj postede en ”forudsigelse” af sin egen skæbne
 Foto: Instagram, Ariana Viera

Smukke Ariana Viera – en succesfuld latinamerikansk skønhedsdronning - havde hele livet foran sig.

Men i en alder af 26 år har hun nu på tragisk vis mistet livet. Det skriver flere medier – herunder britiske The Sun og New York Post.

Ifølge medierne er det den unge models mor, der bekræfter bilulykken i Lake Nona i Orlando, Florida samt den hjerteskærende udgang på den.

Ariana Viera døde af sine kvæstelser efter den forfærdelige trafikulykke, som på ganske forvirrende vis ligger en måned tilbage. Netop denne detalje undrer flere af Vieras knap 21.000 følgere sig også over, da der stadig bliver postet på hendes sociale profiler.

Mistanken er, at Ariana Viera er faldet i søvn bag rattet den 13. juli, hvorefter hun kolliderede med en lastbil.

– Min pige faldt i søvn. Hun var træt, fortalte hendes mor Vivan Ochoa til mediet Telemundo31.

Det lykkedes angiveligt reddere at genoplive den unge kvinde kortvarigt, men hun blev siden ramt af et hjertestop.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-04/ariana7.png
26-årige Ariana Viera havde flere store planer i den nærmeste fremtid, men det satte en frygtelig bilulykke en brat stopper for
 Foto: Instagram, Ariana Viera

"Min fremtidige begravelse"

Ochoa er naturligvis knust over tabet af sin datter, som glædede sig til deltagelse i flere skønhedskonkurrencer i løbet af dette år, ligesom hun var ejer af sit eget rengøringsfirma og også arbejdede med ejendomshandel.

Udover at skulle repræsentere sit land som indehaver af titlen Miss Venezuela i både ”Miss Latin America” og ”Miss World” senere på året, så gik Ariana Viera også og forberedte sig på at skulle gå sit første modeshow i New York.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-04/ariana6.png
Vieras næsten 21.000 følgere er godt og grundigt forvirrede over, at Miss Venezuela tilsyneladende har mistet livet, mens der stadig bliver postet fra hendes sociale profiler
 Foto: Instagram, Ariana Viera

Som en uhyggelig tilføjelse til en allerede hjerteskærende historie, bemærker flere af hendes følgere nu også, at Ariana tilbage i maj postede en ”forudsigelse” af sin egen skæbne.

”Jeg filmer mig selv til min fremtidige begravelse, for det er jo altså ikke andre, der gør det,” skrev hun i den nu ret så hårrejsende tekst til videoen.

Se den her:

Fans af den lovende skønhedsdronning er naturligvis ramt af både chok og sorg over tragedien, og flere deler deres kondolencer under modellens billeder på Instagram.

– Hvil i fred, søde. Vi elsker dig, skriver én af brugerne, mens en anden tilføjer:

– Det er fuldstændig forfærdeligt, at nogen med så meget liv skal herfra på denne måde. Så ung og med så meget af livet foran sig.

Ariana Viera efterlader sig en mor og en far, og begravelsen er angiveligt allerede fundet sted i slutningen af sidste måned.

Sponsoreret indhold