26-årig knivdræbt på Nørrebro: Politiet udsender signalement

Foto: Presse-fotos.dk

Politiet har endnu ikke anholdt nogen, efter en 26-årig herboende syrer tirsdag aften blev stukket ned på Hans Tavsens Gade på Nørrebro i København.

I håb om, at nogen kan give politiet en hånd i sagen, har politiet udsendt et signalement af den unge mand, som døde af sine kvæstelser:

- Den dræbte var herboende syrer, var næsten skaldet og havde sort fuldskæg. Han var iført blå jeans, sort t-shirt med Levis logo, sorte Nike sneakers med hvid sål, og han havde en guldkæde om halsen, skriver Københavns Politi.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Desuden søger politiet vidner, der har set noget eller ved noget om knivstikkeriet. I så fald hører politiet meget gerne nærmere på telefon 114.

- Vi søger vidner til et knivstikkeri ved Hans Tavsens Gade i går aftes mellem 22 og 23, skriver Københavns Politi på Twitter.

- Vi er i færd med at afklare hændelsesforløbet. Derfor er vi også interesseret i at høre fra enhver, der har set noget i området omkring Hans Tavsens Gade i timerne inden, lyder det videre.

Politiet fik anmeldelsen klokken 22.58, efter den 26-årige blev stukket ned med en kniv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Presse-fotos.dk)

Første melding var, at han var i kritisk tilstand, men på hospitalet stod hans liv ikke til at redde.

Politiet har gennem natten været til stede på gerningsstedet, hvor de har foretaget tekniske undersøgelser og vidneafhøringer.

Københavns Politi har ikke meldt noget ud om et muligt motiv.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close