24-årig kvinde i livsfare efter ulykke på badeværelset: Nu er der nyt

(Arkivfoto: Ritzau Scanpix)

Opdateret fredag 11.02: Kvinden er afgået ved døden på Rigshospitalet. Det oplyser pressevagten hos Nordsjællands Politi til SE og HØR. 

En blot 24-årig kvinde blev torsdag aften livsfarligt forbrændt efter en forfærdelig ulykke på hendes badeværelse i Lyngby.

Den unge kvinde, der stammer fra udlandet, var i gang med at gøre rent, da der opstod en eksplosionsagtig brand, der efterlod hende med livstruende forbrændinger på især underkroppen.

- Hun er fortsat i kritisk tilstand. Vi skal have undersøgt brandstedet i løbet af i dag, og så bliver vi forhåbentlig klogere på, hvad der har forårsaget eksplosionen, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi David Buch klokken 07.11 fredag morgen til SE og HØR. 

Nordsjællands Politi fik anmeldelsen om den alvorlige ulykke i lejligheden, der ligger ved Gl. Lundtofte skole, klokken 18.31.

Nordsjællands Politi kan for nuværende ikke svare på, hvorvidt kvindens pårørende er underrettet, da den opgave er overgået til Rigspolitiets enhed for international kommunikation. 

Kort efter fandt man den unge kvinde nøgen på en vej, hvor hun løb rundt og skreg i smerte. Redningspersonalet kunne hurtigt konstatere, at den unge kvinde havde pådraget sig alvorlige forbrændinger på især underkroppen.

Den 24-årige kvinde blev i al hast kørt på Rigshospitalets traumecenter med politieskorte.

Politiet oplyste tidligere på aftenen, at det ikke var sikkert, at kvinden ville overleve på grund af de voldsomme skader. Hun kæmper fortsat for sit liv på Rigshospitalet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close