Krimi4. april 2022

23-årig mand sigtet for medvirken til drab bag KFC

Fyns Politi anholdt søndag en 23-årig mand, som mistænkes for at have været medvirkende til drab og forsætlig brandstiftelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20211026-094319-l-1600x1066we.jpg
 Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Politiet er kommet et skidt længere i efterforskningen af drabet på 19-årige Adam El-Baiary, der blev dræbt af skud natten til 27. februar i Odense.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Den 23-årige mand blev søndag anholdt i et sommerhusområde i Sønderjylland søndag.

Han bliver mandag klokken 13 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense, hvor anklageren desuden vil have en anmodning om lukkede døre, så politiets efterforskning foreløbig holdes hemmelig.

Politiet vurderer, at den anholdte 23-årige mand har tilknytning til den ene af to stridende grupperinger i Vollsmose og Nyborgvej-området.

BLEV SKUDT BAG KFC

Natten til 27. februar sad Adam El-Baiary i en bil på parkeringspladsen bag KFC og Netto ved krydset Nyborgvej/Ejbygade, da han blev skudt og dræbt.

Den 23-årige mand er udover drabet også sigtet for at have sat ild til den røde Toyota Aygo, der blev brugt som flugtbil efter drabet.

Tilbage i marts gik politiet ud med en efterlysning af den røde Toyota Aygo, der blev stjålet 6. februar.

Drabsofferet var angiveligt involveret i et knivoverfald halvanden måned før, hvor to mænd blev overfaldet i Dannebrogsgade bag banegården i Odense.

Drabet kan derfor være en eskalering af en igangværende konflikt mellem to grupperinger fra Odense.

Sponsoreret indhold