Krimi13. oktober 2022

22-årig kvinde forsvandt for to måneder siden: Nu er uhyggelig årsag fundet

Politiet har nu gjort et nyt gennembrud i sagen om den 22-årige Jolissa Fuentes, der har været sporløst forsvundet i knap to måneder
bil
Kvinden blev fundet i sin bil ved en klippe.
 Foto: Fresno County Sheriff's Office / Facebook

Tilbage i august forsvandt den 22-årige kvinde Jolissa Fuentes på mystisk vis, efter hun havde deltaget i en familiesammenkomst.

Men nu – knap to måneder efter – er der nyt i sagen. Kvinden er nemlig blevet fundet død i sin bil ved en kløft nær Pine Flat Lake i Californien.

Det skriver CNN.

Siden kvinden forsvandt natten til den 6. august, har politiet ledt med lys og lygte, og sagen er blevet behandlet som værende kriminel.

Det var politichefen Rudy Alcaraz, som ledte efterforskningen, der fandt frem til kvindens bil, da han kom kørende i sin patruljevogn og så nogle mistænkelige dækspor ved klippen.

– Jeg var heldig at finde stedet, hvor hendes bil kørte af vejen, fortæller politichefen under et pressemøde.

Jolissa
Jolissa Fuentes blev meldt savnet den 8.august, efter hun forlod en familiesammenkomst.
 Foto: Fresno County Sheriff's Office / Facebook

Kort efter han opdagede dæksporene, blev der brugt droner til at finde bilens lokalitet. Herefter måtte embedsmænd rappelle ned ad den store klippe, hvor liget af den 22-årige Jolissa Fuentes blev fundet i bilen.

Joey Fuentes, som er Jolissas far, har efterfølgende takket de mange mennesker, der frivilligt har hjulpet med at lede efter hans datter de seneste to måneder. Men særligt lød en stor tak til politichefen.

– Han er min helt, sagde Joey Fuentes.

Det er politiets formodning, at den 22-årige kvinde var faldet i søvn bag rattet, hvorfor hun kørte galt.

Sponsoreret indhold