Krimi28. december 2021

22-årig død efter skyderi i Brøndby

Den unge mand, der tirsdag eftermiddag blev ramt af flere skud omkring Hallingparken i Brøndby, er afgået ved døden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/image7.jpeg
 Foto: Presse-fotos.dk

En 22-årig mand er død, efter at han tirsdag eftermiddag blev ramt af flere skud i Brøndby.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Tirsdag aften omkring kort før klokken 19 er politiet stadigvæk til stede omkrin Hallingparken, hvor skyderiet er foregået.

Anmeldelsen om skyderiet fik Københavns Vestegns Politi klokken 13.13, og da de ankom til Hallingparken ud for nr. 2, kunne de konstatere, at den 22-årige mand var alvorligt såret. Han blev bragt til hospitalet med ambulance, men tirsdag aften er den unge mand altså erklæret død af sine kvæstelser.

De pårørende er blevet underrettet, oplyser politiet.

https://imgix.seoghoer.dk/image4.jpeg
 Foto: Presse-fotos.dk

Politiet har været til stede i området siden tirsdag eftermiddag, og tirsdag aften er der stadig opsat mobil politistation ved Uldsøparken ud for nummer 6. Foto: (Presse-fotos.dk)

- Det er endnu alt for tidligt at sige om der kan være en forbindelse mellem denne skudepisode, og de andre skyderier, der har været i Københavnsområdet de sidste uger – men det indgår naturligvis i den fortsatte efterforskning, siger politidirektør Kim Christiansen.

I pressemeddelelsen oplyser Vestegnens politi videre, at en person er anholdt i sagen. Hans rolle er de nu i færd med at afklare.

Vidner har desuden set to personer løbe fra stedet umiddelbart efter skyderiet. Den ene beskrives som 170-180 cm høj, under 30 år og ikke etnisk dansk af oprindelse. Personen var iført mørkt tøj.

Politiet er fortsat til stede i området, hvor der er placeret mobile politistationer. Her kan eventuelle vidner henvende sig, både hvis man skulle have set noget, der kan have politiet interesse, eller hvis man har lyst til at tale om trygheden i området.

Det er også muligt at ringe til Københavns Vestegns Politi hele døgnet på 4386 1448.

- At skyde sådan i et beboelsesområde er fuldstændig uacceptabelt og vi har sat massivt ind for at stoppe gerningsmændene og strafforfølge dem, lyder det fra politidirektøren.

https://imgix.seoghoer.dk/image0_9.jpeg
 Foto: Presse-fotos.dk

Selvom den 22-årige mand hastigt blev bragt til hospitalet stod hans liv ikke til at redde (Foto: Presse-fotos.dk)

Sponsoreret indhold