Krimi 25. maj 2019

21-årige Michelle styrtede i døden: Nu har hun reddet to liv

Søndag døde en 21-årig studerende fra Oregon State University, da hun faldt i døden i forsøget på at tage det perfekte billede.

21-årig Michelle Casey blev hårdt kvæstet, da hun søndag gled og faldt omkring 30 meter ned, mens hun tog et billede ved Neahkahnie-bjergene.

Det skriver CNN.

Kvindens kæreste fortalte politiet, at Michelle landede i et træ, der forhindrede, at hun faldt i Stillehavet.

Han ringede straks efter en ambulance. Redningsfolket kæmpede med at få Michelle fri, men at det lykkedes først to timer efter.

Hun blev fløjet til Portland Hospital, hvor hun døde af sine kvæstelser.

I en udtalelse til CNN meddeler den 21-årige kvindes familie, at hun inden sin død havde besluttet at være organdonor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  • - Michelle bragte altid folk sammen med hendes sprudlende personlighed og kærlige, givende hjerte, siger hendes familie.

  • - Hun elskede at være udenfor og var på stranden – hendes yndlingssted – søndag.

Familien fortæller, at hendes død har reddet hele to liv, fordi hendes livsvigtige organer er blevet doneret til meget syge mennesker, der havde brug for dem.

Det er ikke blevet oplyst hvilke organer, der er tale om.

Michelle studerede kinesiologi og arbejdede samtidig i kaffe-kæden Starbucks i byen Corvallis.

Hendes egen familie har på de sociale medier takket for omtalen af deres datter. I forbindelse med dødsfaldet har de skrevet følgende:

- Michelle blev født på selve juleaften i 1997. Fra den dag var hun en gave til hele familien. Hun elskede sin egen familie samt katte og hunde. Hun elskede at være udendørs i naturen. Og hun elskede især stranden og havet, der var hendes foretrukne sted at besøge om søndagen.

- Michelle bragte altid folk sammen med sin sprudlende personlighed og sit kærligt givende hjerte. Hun var altid aktiv. Hun havde det sorte bælte i Tae Kwon Do og spillede strand-volleyball. Michelle havde besluttet at være organ-donor.

- En beslutning, der nu har reddet to liv. Venlig hilsen Michelle Caseys familie.

 

Sponsoreret indhold