21-årig kvinde styrter i døden fra turistspot

Foto: MEGA

Madelyn Davis nød det frie liv som backpacker i Australien. Men lørdag fandt en sand tragedie sted, som lammede hendes familie og venner.

Den unge, britiske kvinde havde lørdag været til fest i byen Vauclause lidt udenfor Sidney. Omkring 6.30 om morgen stavrede hun sammen med vennerne hjemad. 

Men hun og de syv venner besluttede at lægge turen forbi Diamon Bay for at se solopgangen, inden de ville tage hjem i drømmeland.

Artiklen fortsætter under billedet... 

(Foto: MEGA)

Den 21-årige kvinde tog plads på et populært selfiespot ved klipperne ved Diamond Bay. 

Ifølge Mirror kravlede de over et hegn for at sidde på kanten af en klippe, men her styrtede den unge kvinde 30 meter ned - direkte i døden. 

Omkring fire timer senere blev hendes lig fundet i vandet. 

Søndagen igennem forsøgte hendes familie i England desperat at få fat på Madelyn Davis. 

"Har nogen set maddie? Vi har ikke været i stand til at få fat på hende. Vær sød at give lyd, hvis du var ude med hende i går", skrev et bekymret familiemedlem på Facebook. 

Artiklen fortsætter under billedet... 

(Foto: MEGA)

Men om morgenen fik familien så den værst tænkelige besked. Madalyns død blev bekræftet af et andet familiemedlem. 

Sønderknuste familiemedlemmer og venner gik på de sociale medier for at hylde den unge kvinde som et "fri ånd" som var "smuk uden på og inden i".

"Jeg ved ikke, hvordan jeg skal håndtere det her, Maddie. Det er tre år siden, vi sidst så hinanden, og nu er du væk", skrev en anden person på Facebook. 

Sidste måned fortalte Madalyn, at hun havde "den bedste tid" ved at rejse rundt, og at hun ikke havde planer om at komme tilbage til England.

(Foto: MEGA)

(Foto: MEGA)

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close